Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (3.92 secunde)
Guvernul Romaniei a adoptat o hotarire pentru aprobarea Normelor referitoare la provenienta, circulatia si comercializarea materialelor lemnoase, la regimul spatiilor de depozitare a materialelor lemnoase si al instalatiilor de prelucrat lemn rotund.
Noua lege a sanatatii, haos si limba de lemn Reforma sistemului sanitar arata ca mintea lui Traian Basescu Cei care au nervi si timp de pierdut pentru a lectura noua lege a sanatatii elaborata de "specialistii" de la Cotroceni ai lui Traian Basescu, vor constata ca mult invocata reforma a sistemului sanitar seamana izbitor cu haosul din mintea presedintelui Romaniei.
Casa Poporului, la un pas de a avea acoperis din sticla sau lemn Pana la ajunge la forma actuala Palatul Parlamentului a suferit, pe hartie, numeroase modificari. ... Intre acestea se numara un imobil cu acoperisuri din lemn sau cupole si fatada din sticla.
Nemtii cumparau, era singura smecherie ingaduita, in ladite de lemn, musai in ladite de lemn, legume si fructe romanesti. ... Lemn brut.
Majorarea de pret ii afecteaza pe toti consumatorii de lemn, respectiv firmele de exploatare si de prelucrare primara a lemnului, pe producatorii de mobila si cei de celuloza si hartie, au mentionat reprezentantii asociatiilor patronale de profil.
In standurile firmelor putem alege de la case din lemn de doar 10.000 de euro, la case economice de 36.000 de euro, si pana la case de lux care pot ajunge la 200.000 de euro.
Daca la prima editie a targului de toamna produsele alimentare erau expuse in corturi militare, in acest an directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare va amenaja in Piata Centrala 10 casute din lemn, special decorate pentru Ziua Recoltei.
Daca la prima editie a targului de toamna produsele alimentare erau expuse in corturi militare, in acest an directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare va amenaja in Piata Centrala 10 casute din lemn, special decorate pentru Ziua Recoltei.
Pana acum niciun proprietar de padure nu a fost amendat ca a recoltat lemn de pe proprietatea lui, fara ca acesta sa fie marcat sau sa fie cuprins in planul anual de recolta.
Antreuri Salata ruseasca vinaigrette, 8 lei Zacusca de vinete coapte la foc de lemn, 9 lei Fasole batuta cu ceapa caramelizata, 8 lei Platou antreuri zacusca, fasole, salata vinaigrette, 21 lei Praz cu masline, 12 lei Stiuca umpluta, 22 lei Muschi de vitel la cuptor, servit rece 20 lei Somn afumat cu capere, ulei de masline si portocala, 22 lei Bors din peste de Dunare, 15 lei Protap Somn impanat cu ghimbir si usturoi, 29 lei Feluri principale Crap la cuptor umplut cu varza ciuperci si stafide Crap la cuptor umplut cu orez si ierburi de la Calafat, 28 lei Tocanita de ciuperci, 18 lei Sarmale de gasca, vitel si purcel, fierte in vin, 29 lei Carnaciori proaspeti, fierti in vin, 18 lei Picior de porc afumat si fiert in zeama de varza, 23 lei Felurile principale sunt servite cu garnitura si muraturi in apa de izvor Desert Cornulet cu nuca si lamaie verde, 4 lei Placinta cu mere si gutui, 7 lei Felie de gutuie in sirop, 8 lei Afumaturi la lemn de prun Slanina afumata la lemn de prun, 5 lei Carnat de capra, vitel si porc mistret, 5 lei Pastrama de gasca - o jumatate de gasca afumata, 8 lei Pastrama de rata - o jumatate de rata afumata, 8 lei Lebar, 5 lei Caltabos, 5 lei Vinul lui Dinescu Vin fiert, cupaj merlot cu cabernet sauvignon Cramposie, sec, 2009 Sovignion blanc, demisec, 2009 Feteasca alba, demidulce, 2009 Merlot, sec, 2010
In principal aduse din India si China, dulapurile de la Exotique sunt integral lucrate din lemn masiv, cu finisaje variate (de la rustic-antichizat pana la glossy-Edwardian). ... Puteti achizitiona aceste dulapuri din lemn masiv din showroom-urile Exotique, situate in Pipera si in Splaiul Unirii.
Invata sa folosesti lutul pentru a obtine vase din ceramica si faureste propria arma din fier sau lemn.
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul organizat de 1 iunie, in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute prietenul sau, iconarul Mihai), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase si Bilete de papagal de Tudor Arghezi.
Povestile vietii, ilustrate pe linguri de lemn (Autoare: ... L-am zarit stand pe scaun concentrat si lucrand la o lingura de lemn. ... de purtat la giat, de pus pe perete, cruci pentru slujirea in biserica, iar acum sculpteaza diferite elemente in lingurile de lemn.
Biserica de lemn din Poiana, Ialomita Pisania pusa deasupra intrarii in biserica cu ocazia transferarii ei in Slobozia ne ofera informatii despre trecutul ei:
Am inceput cu acrilice si lemn. Bile, cutii si placaje din lemn. ... Ce fel de panze si diferenta dintre ele, cum se intind pe sasiu, cum se folosesc penele din lemn etc.
A avut apoi posibilitatea de a cunoaste oameni care creau sau restaurau mobilier de calitate, din esente de lemn rare. ... Suntem constant in cautarea valorilor artizanilor si an de an selectam mobilier din lemn masiv din Asia si nu numai, lucrat manual cu finisaje deosebite metalice sau cu sticla.
lemn de tei, pin, marupa, bambus, altele. ... La standul sau gasiti linguri din lemn sculptate si cani cu motive traditionale, cercei din lemn sculptati manual si oua incondeiate.
google-analytics.com