Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (3.14 secunde)
Aceasta picteaza bluze manual si le si croieste, dar picteaza si cutii din lemn, de bijuterii. ... Am inceput sa pictez intai pe cutii din lemn, dupa care am gasit diverse suporturi pe care sa pictez.
martisoare sculptate in lemn de tei, cires sau prun, fiecare venind cu povestea lui: ... martisoare din portelan si ceramica inspirate din cultura de Cucuteni sau papusi din lemn in straie nationale.
Din 31 ianuarie 2014 pana in 18 februarie 2015, suntem sub guvernarea Calului de Lemn, o fiinta prietenoasa, cooperanta si inovativa.
"Zidul este facut pe o substructura din lemn. Solul era si acum o mie de ani, slab, si atunci, ca sa construiasca zidurile alea masive, s-a intarit solul cu barne de lemn.
Acum este prima data cand am lucrat margele din lemn. ... Deliciul acestui targ l-au facut la aceasta editie colierele colorate din piele, pe care le puteti accesoriza cu inele din piele, si, de ce nu, cu bratari din margele din lemn sau bratari din piele.
casete pictate, din lemn, pentru bijuterii - intre 15 - 35 RON, pandante din petale de mac - la 15 RON, coliere din coada soricelului - la 25 RON", ne-a spus Tudor Alin Robert.
De la standul nostru puteti achizitiona camasi din si veste barbatesti - la 120 RON, camasi de dama, tot din in - la 120 RON, semne crestine din lemn, traistuta crestinului - la 50 RON, braie - 30 RON, tichii din in - 30 RON, fuste - 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare ", ne-a spus Ioan Silviu Batariuc.
Furnizor al Casei Regale a Romaniei, brandul de mobilier din lemn masiv si decoratiuni Exotique a fost prezent si anul acesta la targul international de mobila BIFE-SIM.
cercei, bratari, coliere, cu pietre, margele si cristale, cutii din lemn sau Mdf, pentru bijuterii si suporturi de prezentare create de Silviu - la 50 RON, pictate sau facute in tehnica servetelului, jucarii din plus crosetate, bentite crosetate - 35 RON, accesorii diverse.
Datele Google confirma tendinta in crestere a interesului pentru jucaria de lemn japoneza folosita pentru jonglerii, aratand peste 2 milioane de cautari pe Romania pentru aceasta doar in prima jumatate a lui 2017.
Omul il conduse pe tigru in coliba sa, facuta din lemn de esenta tare, si-i spuse: ... Numai ce tigrul pasi pragul, omul inchise repede usa si o propti cu un lemn gros.
Cu lipsa de initiativa pe care o arata adesea admistratia, in fiecare an se facea alt pod - tot din lemn - ca in fiecare primavara sa fie luat de ape.
Astfel, fiecare exponat este realizat din lemn si respecta schitele lui da Vinci pana la cel mai mic detaliu.
Am urcat scarile de lemn incercand sa-mi inchipui trapul cailor, ii vedeam uneori duminica, la vreun concurs, sarind obstacolele de verdeata sau de lemn, atingand uneori cu copitele marginea lor - si atunci le strangeam pumnii, asa cum faceam cateodata inainte de a intra la vreun examen, credeam in faptul ca uneori caii aveau nevoie de pumnii mei stransi, nu le vedeam deciat fruntile instelate de pete albe sau coamele despletindu-se prin aer in imaginea data cu incetinitorul, sau sclipirea copitei intoarsa inapoi, ferindu-se de milimetrii aceia de obstacol.
lemn, beton si sticla speciala. Multa lume aduce poza de familie cu bunicul, cu familia - fotografii vechi, pentru ca le este frica sa se deterioreze.
Podul casei era compus din barne de lemn si din loc in loc in acoperis erau mici fereste, panze de paianjen, cufere de lemn, lucruri vechi.
Cristina Minciunescu, Director Comercial la SC Exclusiv Business Team SRL din Bucuresti, participa in acest week-end la Targul de Turism cu produse create din lemn si pluta concepute, proiectate si puse in opera in atelierul propriu.
A lucrat in toate materialele destinate sculpturii, cu egala daruire, dar a ramas profund atasat de lemn. In expozitia prezenta sunt multe sculpturi in lemn.
Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
De la standul nostru puteti achizitiona camasi din si veste barbatesti - la 120 RON, camasi de dama, tot din in - la 120 RON, semne crestine din lemn, traistuta crestinului - la 50 RON, braie - 30 RON, tichii din in - 30 RON, fuste - 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare, ne-a spus Ioan Silviu Batariuc.
google-analytics.com