Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (7.23 secunde)
Potrivit datelor de la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), 28% din unitatile agroalimentare au fost inchise, inainte de a apuca Sarbatorile.
Sute de producatori galateni interesati sa infiinteze plantatii viticole au fost trecuti pe lista de asteptare a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati ca urmare a suprafetei mari cultivate cu vita-de-vie la nivelul judetului.
Viticultorii romani pot primi din fondurile europene aproape 6.000 de euro pentru plantarea unui hectar de vita-de-vie altoita si certificata, potrivit normelor de aplicare a programelor de restructurare si reconversie a plantatiilor viticole, publicate in Monitorul Oficial in data de 19 martie.
Mai precis, producatorii agricoli care vor declara cu 50% mai mult teren decit suprafata detinuta cu acte nu vor mai primi bani de la Comunitatea Europeana timp de trei ani.
Industria vinului din Uniunea Europeana va traversa in curand un proces de reforma, fermierii urmand sa primeasca recompense financiare in schimbul reducerii suprafetelor de vita-de-vie, pentru micsorarea surplusului de productie, potrivit unui proiect al autoritatilor europene, citat de Reuters.
Producatorii din sectorul viti-vinicol vor primi din partea Guvernului sprijin financiar pentru activitati precum promovarea vinurilor pe piete externe, asigurarea recoltei si folosirea mustului concentrat la cresterea tariei alcoolice.
Galatiul nu putea lipsi, in conditiile in care detine a doua suprafata viticola a tarii, cu peste 20.000 de hectare de vita de vie.
Daca pentru unele sectoare de activitate banii europenilor nu au cautare, nu acelasi lucru se poate spune despre sectorul agricol, mai exact domeniul viticol, unde putem vorbi despre o adevarata explozie a accesarilor de fonduri europene, cu atat mai mult cu cat, de la un an la altul se inregistreaza o crestere a productivitatii.
Anul acesta, o singura persoana a solicitat banii de la stat in acest sens. Dupa integrarea in Uniunea Europeana, Romania trebuie sa-si adapteze treptat productia de struguri si vin la cerintele pietei comunitare.
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible. ... Va reamintim ca participarea la festival va fi gratuita!
Dupa ce a cucerit publicul cu hiturile Vita Bella si Que Sera, Sera, Havana lanseaza single-ul si videoclipul Mon Amour, alaturi de Raul Eregep, noua voce a trupei. ... Raul, finalistul de la X Factor, apare in primul sau videoclip alaturi de cei doi membrii si canta in limba franceza.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent la targul Piata Taraneasca de 8 martie, in curtea Muzeului Taranului Roman. Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Cele mai vandute francize in Romania sunt Mikit, Lollipops, La Piadineria Dr.Gusto si Agentia de Webdesign & Creatie Publicitara. ... Taxa de franciza in valoare de 25.000 de euro + TVA se plateste o singura data, la semnarea contractului.
Ea publica pe pandoras.realitatea.net un reportaj de la o petrecere desfasurata intr-un spatiu inchiriat la Palatul Parlamentului. ... Cu gandul la ce-avea sa ma astepte, drumul mi-a parut de-a dreptul incantator!
El a vorbit intr-unul dintre ultimele sale interviuri, in 19 noiembrie 2008, la Madrid, despre proiectele in domeniul productiei TV, dar si despre planurile de extindere a business-ului sau din Romania si Spania in domenii precum new media si televiziune pe internet.
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Andrada Parau) Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive.
Viitori europarlamentari democrati au demarat o actiune nationala de informare a cetatenilor cu privire la ceea ce inseamna, concret, integrarea in Uniunea Europeana. ... Campania este dusa de cei cinci euro-observatori, iar de la 1 ianuarie 2007, europarlamentari PD, impartiti pe regiuni.
google-analytics.com