Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (2.51 secunde)
Maguay lanseaza prima linie de Ultrabook PC romaneasca si noile solutii de gaming, desktop si portabile Maguay, companie ce activeaza pe piata din Romania ca producator de sisteme de calcul, integrator de sistem si dezvoltator software, a prezentat in cadrul evenimentului intitulat "F5" (Refresh) sistemele portabile MyWay Ultrabook™ si noile sistemele de gaming, portabile si desktop pentru jocuri.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Jocuri si activitati distractive la cea de-a patra editie FOC Pe parcursul intregului Festival Opera Copiilor vor exista o multime de activitati cu intrarea libera: jocuri, concursuri si campionate de oratorie, de sah, Kendama, Quoridor sau King Domino, ateliere de pictura si desen.
O boala numita dependenta de jocuri "Vindecarea" de aceasta afectiune se face cu efort propriu si consiliere de specialitate Se destinde. ... Adictia de jocuri se caracterizeaza prin faptul ca jucatorul nu-si mai stapaneste impulsurile de a juca, de a risca, de a nu mai reveni chiar daca a pierdut.
Si numarul de sali de jocuri de noroc a explodat in marile orase, reclamele cu neon fiind un magnet pentru tineri si nu numai.
Insa un copil nu isi pune atat de multe intrebari, el este fericit daca ii are alaturi pe parintii sai si are nevoie doar de cateva jocuri si voie buna, pentru a fi fericit.
Tariceanu spune ca-i trebuie stabilitate politica si nu manevre de culise - „jocuri politice“, dupa cum le defineste el. Cine s-ar fi dedat la aceste jocuri politice - Opozitia sau vreunul dintre partenerii din Coalitie?
· La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Scene scandaloase au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o sala de jocuri din comuna Topolovatu Mare, in apropiere de Lugoj.
Industria cazinourilor a parcurs un drum lung si complex, de la stralucirea si fastul salilor de jocuri clasice, pana la lumea virtuala a jocurilor de noroc online.
Compania, renumita pentru abordarea sa inovatoare, a fost la originea multor jocuri emblematic pentru industria cazinourilor online, printre care se numara si faimosul Starburst.
Aceste jocuri trebuiesc analizate si ele cu toata chibzuinta. ... Mi se pare daunator in aceasta faza de pregatire a congresului sa ne lasam cu totii angrenati in niste jocuri marginale.
Atit timp cit aceasta problema nu va fi transata, vor exista probleme, pentru ca este evident ca nu stim cine isi asuma raspunderea guvernarii si de aici apar tot felul de diversiuni si jocuri politicianiste.
Numai ca impozitarea progresiva in statele dezvoltate se aplica asupra tuturor veniturilor unei persoane obtinute intr-un an fiscal din salarii, dividende, chirii, activitati independente, jocuri la Bursa, jocuri de noroc si altele.
Jocuri de picioare si trageri de maneca Pesedistul Victor Ponta a rabufnit, ca de obicei, si i-a recomandat lui Nicolaescu sa vorbeasca cu premierul „sa-i dea o alta functie de ministru, in care sa nu mai poata omori oameni“.
Bicele sau costumele de pisica nu sunt neaparat pe gustul lor, dar apreciaza scenariile care pun accent pe vulnerabilitate, jocuri cu asistente, obraznicia si nu durerea fizica (mai ales in cazul celor cu ascendent in Fecioara).
"Noi ne miram cum sa rezolvam problemele pe care le avem la primarie, iar ei se tin de jocuri politice", a spus Marin Cioc, primarul comunei Castranova. ... "Sunt prea mic ca sa ma bag in asemenea jocuri politice".
Eu cred ca Romania si romanii au nevoie de politica serioasa si responsabila, iar cei care se preocupa de astfel de jocuri nu dau dovada decat de o iresponsabilitate si o imaturitate care pe mine ma ingrijoreaza", a spus Tariceanu, dezavuand discutiile pe aceasta tema.
La randul sau, Vanghelie a declarat ca nu crede in existenta unor jocuri de culise legate de alegerile din cadrul organizatiei, etichetand controversele pe aceasta tema ca fiind doar copilarii ale competitorilor. "Nu cred ca sunt jocuri de culise.
Prostia nu se comenteaza", a spus Iliescu la finalul sedintei de luni, intrebat de jurnalisti despre declaratia pe care Marian Vanghelie o facuse cu doua ore inainte, cand spusese ca nu accepta sa se mai faca "jocuri de culise" de catre Iliescu.
google-analytics.com