Cautare

1029 de rezultate pentru "eva constantinescu" (3.59 secunde)
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
Seful statului a precizat ca Ion Iliescu a facut mult rau si in timpul mandatului sau, dupa ce "a ingropat" mandatul lui Emil Constantinescu. ... Referitor la sistem, Traian Basescu a declarat ca fostul presedinte Emil Constantinescu a fost "ingenuncheat" inca de cand si-a inceput mandatul.
Ponta raspunde scrisorii lui Emil Constantinescu Premierul Victor Ponta i-a multumit fostului presedinte Emil Constantinescu pentru scrisoare in care lauda sprijinul acordat de seful Guvernului celor persecutati de regimul comunist.
Ana Constantinescu, frumoasa adolescenta de 17 ani, ne surprinde mereu prin creativitatea ei care gliseaza, fara prejudecati, intre medii, limbaje si realitati care, aparent, nu se pot intalni.
Pana la reluarea competitiilor din sporturile cu motor, Eva Padlock (36 de ani) reprezinta cea mai mare pierdere pentru amatorii curselor din campionatul mondial de motociclism viteza.
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR. ... Avem cercei, brose si pandantive lucrate pe lemn si vopsite cu acrilic sau tempera, ne-a spu Eva Catalina.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
Adam si Eva nu sunt reali Nu exista focul iadului; Adam si Eva nu sunt reali - Papa Francisc spune adevarul Un om care e pe cale sa dezvaluie multe secrete vechi ale Bisericii Catolice este Papa Francisc.
cerul, pamantul, apele, vegetatia, fauna, Adam si Eva.
Un discurs evident mai nuantat l-a avut prim-vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, dar in cursul zilei de duminica, dupa aflarea rezultatului de la vot:
Si nu unul oarecare, ci chiar impotriva fostului presedinte Emil Constantinescu.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000. Dupa pierderea alegerilor insa, Constantinescu spune ca Ion Iliescu a secretizat-o la loc, nepermitand continuarea cercetarilor.
“Un fost presedinte al Romaniei (Emil Constantinescu - n.r.) a spus atunci cand s-a retras: ... Presedintele invins de structurile securiste, Emil Constantinescu, prezent si el in sala, i-a cerut lui Basescu sa treaca de la discurs la fapte in lupta cu fostele structuri comuniste.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la intoarcerea din Georgia, ca nu ia in seama ceea ce spune Emil Constantinescu despre el, sustinand ca acesta nu a existat ca presedinte pentru Romania.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Totodata, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus vineri la Parchetul Militar o noua plangere, in dosarul Mineriadei. In calitate de parte vatamata, Emil Constantinescu a cerut justitiei sa se pronunte in cazul evenimentelor din 13-15 iunie 1990.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
Traian Basescu a fost din nou atacat dur de catre unii dintre adversarii sai politici recunoscuti, fostul sef al statului Emil Constantinescu si liderul conservator Dan Voiculescu, acestia sustinand, separat, ca presedintele a avut de-a face cu Securitatea in trecut.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
google-analytics.com