Cautare

57759 de rezultate pentru "directia judeteana pentru tineret timis" (7.66 secunde)
Organizatia judeteana si cea din Craiova nu au participat la mitingul de sustinere de ieri-seara, din Piata Constitutiei, preferând o varianta mult mai comoda de a lua pulsul evenimentelor:
Organizatia de tineret a PSD Galati si-a ales conducerea, atit pentru aripa municipala, cit si pentru cea judeteana Lovita greu de plecarea fostei lidere a tinerilor social-democrati, Adelina Hristea, la umanisti (acum conservatori), organizatia de juniori a PSD Galati a incercat sa se reorganizeze.
La conferinta judeteana, care a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, au fost invitati sa participe citiva lideri de la Bucuresti, intre care: Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
De asemenea, nici relatia cu liberalii nu ar mai fi o prioritate pentru actuala conducere a PDL Gorj, in frunte cu Ion Ruset.
El a adaugat ca i se pare "nociva" aceasta idee, pentru ca in loc sa fie selectati cei mai buni pentru functiile din partid "este luat la gramada fiecare cu echipa lui".
In ultimele luni, la nivel national, numarul somerilor inregistrati la directiile judetene pentru ocuparea fortei de munca a fost in continua scadere.
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare. Pentru prima data, actuala conducere a Regiei a reusit, prin masurile luate, sa reduca pierderile.
Desi investitia, care se ridica la un total de 14 milioane de euro, este binevenita pentru imaginea orasului nostru, ideea nu-i incanta pe multi galateni din cauza sumelor necesare pentru achizitionarea unui apartament in zona respectiva.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Vineri dimineata, el a mers la Bucuresti pentru a primi originalul.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala. ... Stolojan a precizat ca platforma lanseaza o dezbatere pentru identitate a fortelor de centru-dreapta.
Barbatul a mentionat ca acum a platit retroactiv, pentru ca nu stia ca trebuie sa-ti inregistrezi locuinta din moment ce nu era terminata.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. ... Infiintata in urma cu peste doua luni printr-o hotarare a Consiliului Local Targu Jiu, Directia de Cultura "Constantin Brancusi" nu exista decat cu numele.
Desi termenul initial al procesului a fost fixat in ziua de 6 iunie, instanta a decis luni, la solicitarea ArcelorMittal Galati, modificarea termenului de judecata pentru data de 28 mai, exact in ziua in care conducerea Combinatului trebuie sa comunice sindicatelor daca initiaza sau nu negocierea noului Contract Colectiv de Munca.
Doar 350 de persoane din judetul Galati care se ocupa cu cultivarea legumelor, fructelor, arbustilor sau florilor in sere, solarii sau in sistem irigat platesc impozit statului pentru cistigurile pe care le vor obtine in anul 2005 din aceasta activitate.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
Directia in care mergem (Autor: ... Una dintre intrebari, ce lipseste rareori din sondajele de opinie, e legata de directia in care merge tara. Unii cred ca directia e buna. ... • Adevarul este ca directia cea buna nu poate fi alta decat indreptarea economiei cu fata la bunastare.
GdS a luat in calcul autovehiculele care nu doar au fost inmatriculate in Craiova, ci care au fost si inregistrate la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei, deci acelea inregistrate pe numele persoanelor fizice si juridice, pentru care se platesc impozite catre municipalitate.
google-analytics.com