Cautare

127 de rezultate pentru "deutsche" (4.11 secunde)
AmosNews - Deutsche Welle: de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana.
Viziunea si curajul au condus Deutsche Leasing spre domenii la care putini s-au gandit ca vor functiona. Agricultura, constructiile, logistica, industrii precum cea a metalelor, a plasticelor sau a lemnului sunt directiile pe care Deutsche Leasing Romania s-a concentrat inca de la patrunderea pe piata romaneasca de leasing.
Potrivit Reuters, Intesa, Erste Bank si Deutsche Bank au cele mai mari sanse. Surse din BCR sustin insa ca finalistii cei mai puternici pot fi Dexia, BNP Paribas, Intesa si Deutsche Bank.
Actionarii majoritari ai BCR isi propun sa transforme noua achizitie in cea mai profitabila banca din intreg grupul Erste Bank, potrivit Deutsche Welle.
Analiza de NOUL AN a Deutsche Welle:
Deutsche Welle critica dur verdictul C.C.
Deutsche Welle:
Deutsche Welle, despre talerul cu doua fete Basescu Reputatul organ de presa german Deutsche Welle remarca, intr-un comentariu, un lucru care a scapat nepermis reprezentantilor USL, dar si presei in ansamblu, legat de duplicitatea incredibila a lui Traian Basescu.
Concluzia analistilor Deutsche Welle: Iohannis e incompetent, CIA si SRI s-au amestecat prea mult in politica interna a Romaniei DEUTSCHE WELLE: ... Aceasta este concluzia analistilor Deutsche Welle, intr-un material difuzat ieri, in care se mai profeteste o modificare a pro-americanismului, asa cum s-a manifestat el in tara noastra.
Procesul de preluare a firmei de curierat Cargus International de catre Deutsche Post, prin intermediul companiei de curierat si logistica DHL International Romania, a fost finalizat, a anuntat, miercuri, compania.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
Deutsche Welle: ... va avea 125 de metri inaltime si va pune in umbra Casa Poporului, construita de Nicolae Ceausescu, arata un documentar realizat de Deutsche Welle. ... Este concluzia unui documentar realizat de Deutsche Welle.
Guvernul roman sustine financiar proiectul, in timp ce numeroase scoli si spitale sunt inchise in intreaga tara din lipsa de fonduri, se arata intr-un reportaj realizat televiziunea germana Deutsche Welle.
Insa, relevant in aceasta criza a Parchetelor, este faptul ca "pentru prima data in ultimii 20 de ani, o coalitie politica nu mai functioneaza pe baza de comitete proportionale de partid", sustine site-ul postului oficial german Deutsche Welle, intr-o analiza privind numirea procurorilor-sefi la Parchetul General și DNA, "Premierul Victor Ponta a gasit curajul de a se opune prietenilor politici, adoptand o politica rationala in criza parchetelor din Romania", desi este contestat si amenințat pe toate tonurile, scrie Detsche Welle, amintind de raspunsul pe care liderul PSD l-a dat, ieri, PNL.
Deutsche Welle, analiza de cosmar pentru binomul SRI-DNA (Autor: ... Jurnalistii Deutsche Welle analizeaza ultimele evenimente din Romania si arata cum a jucat SRI in dosarul Ponta-Ghita. ... Se-ndeparteaza parca, din pacate, in loc sa se apropie, scriu cei de la Deutsche Welle.
Liderul Grupului ALDE din Parlamentul European, Graham Watson, considera ca Traian Basescu (foto) l-a folosit pe Theodor Stolojan pentru a rupe Partidul National Liberal Conform Deutsche Welle, Graham Watson a declarat ca, daca Partidul Liberal-Democrat, initiat de Theodor Stolojan ar face o cerere oficiala de afiliere la ALDE (grupul liberal-democratilor europeni), grupul va supune la vot o astfel de cerere.
Deutsche Welle: ... Dar printre ei nu figureaza presedintele Romaniei, Traian Basescu, ci primul ministru Emil Boc, scrie Deutsche Welle. Pe aceasta lista oficiala a figurilor reprezentative apar numai doi presedinti, presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, si presedintele Georgiei, Mikheil Saakashvili.
Deutsche Welle: Sanctionarea Romaniei ar fi cel putin neadecvata Suspendarea Romaniei din Consiliul European, invocata de deputata europeana Monica Macovei, ar fi un act cel putin neadecvat si cu umari negative asupra democratiei romanesti, titreaza Deutsche Welle.
Una dintre bancile care si-a aratat interesul pentru privatizarea BCR este Deutsche Bank, cu active de peste 900 de miliarde de euro. Deutsche Bank este cea mai mare banca germana si are deja o reprezentanta in Romania.
Cu ocazia discutiilor pe marginea aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, Deutsche Welle informeaza ca ziarul "Frankfurter Allgemeine Zeitung" a publicat un amplu articol privitor la situatia economica a celor doua tari, citand un studiu efectuat de sectia de cercetare a economiei a bancii germane Deutsche Bank Research.
google-analytics.com