Cautare

1345 de rezultate pentru "clara pietre" (3.29 secunde)
, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca nu poate face echipa cu Clara Junc, directorul economic, aceasta pare sa aiba noroc si sa fie "ocolita" de actualul guvern. ... Mihaela Dinisov, directorul adjunct, Tanta Culetu director adjunct si Clara Junc, directorul economic -, la institutie au ajuns doar 3 instiintari.
Misiunea viitorului Congres al Partidului Social Democrat este, in principal, sa dea o orientare clara a formatiunii pentru o opozitie viguroasa si eficienta, considera presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.
Poate ca cei care au vazut in ultimii ani PSD-ul sunt uimiti de faptul ca avem o pozitie clara, pe care nu ne-o schimbam tot timpul, dar va veti obisnui cu acest lucru! ... In continuare - si va ramane asa - pozitia PSD-ului este foarte clara si previzibila:
"USL are o pozitie foarte limpede, foarte clara, nu e niciun secret (...).
Solutia pe care o are la indemana este una clara. Nu spun simpla, dar clara: suspendarea presedintelui Iohannis si desemnarea de catre presedintele interimar a unui premier de la PSD, altul decat Sevil Shhaideh.
Iata de ce cred ca trebuie sa privim cu mai multa atentie aceasta problematica a stabilirii proprietatii funciare si, mai ales, de ce trebuie sa ne implicam in reglementarea precisa si clara a sursei de finantare pentru lucrarile de cadastru ce intra in sarcina primariilor.
Trebuie sa tragem o concluzie clara, sa vedem unde s-a gresit pentru ca undeva s-a gresit. ... "Din cate stiu eu avem o clauza foarte clara in contract prin care e obligat sa-mi acorde revansa. ... Clauza este clara in contract.
Trebuie sa tragem o concluzie clara, sa vedem unde s-a gresit pentru ca undeva s-a gresit. ... "Din cate stiu eu, avem o clauza foarte clara in contract, prin care e obligat sa-mi acorde revansa. ... Clauza este clara in contract", a mai spus Bute.
Emotionanta scrisoarea poetei Clara Margineanu, de pe patul de spital, distribuita prietenilor ei de pe Facebook: ... Clara Margineanu Spitalul Coltea, 31 martie Dumnezeu sa o ajute in lupta cu boala.
este clara situatia si interesul: ... Ne continuam drumul catre vilele cunoscute drept "ale armatei" (complexul de "pietre pretioase" - "Diamant", "Agat", "Rubin" etc).
Ca si cum sub suprafata acoperita cu pietre si praf s-ar afla un blindaj foarte eficient. ... Daca citeste asta cineva cu cunostinte avansate de Fizica Cuantica Relativista poate da o explicatie mai clara, si poate si ceva relatii matematice.
Anul acesta o fotografie realizata pe aceeasi planeta de catre rover-ul Curiosity, publicata pe site-ul oficial al NASA, infatiseaza o zona in care se pot vedea mai multe pietre ingropate in pamant, alaturi de care se vede foarte clar un os, care seamana cu un femur.
Vreau o discutie foarte clara cu domnul presedinte Traian Basescu, sa stiu exact ce se asteapta de la mine, o discutie la fel de clara si de serioasa cu Calin Popescu-Tariceanu si, nu in ultimul rand, sa existe un vot in cadrul partidului.
Spre deosebire de Seuleanu - care s-a aratat dispus sa recunoasca existenta unor "scapari” si "greseli” in activitatea radioului, Valentin Nicolau s-a aruncat in lupta deschisa acuzandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu de "imixtiune politica clara” in treburile TVR-ului.
a€“ çn primul rand, eu nu cred ca aveti dreptate atunci cand spuneti ca sunt multi lideri PSD care contesta hotararea, extrem de clara, pe care a luat-o recent Biroul Executiv Central.
Situatia este si mai clara in cazul raportarii mandatelor obtinute de PSD si PNL: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Cluj, Hunedoara, Maramures, Teleorman Alegerile europarlamentare din 2009 Totala disproportie intre PSD si PNL e si mai clara cand ne raportam la alegerile europarlamentare din 2009:
Procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana a inceput la 22 iunie 1995 • In octombrie 1999, Comisia Europeana recomanda inceperea negocierilor cu Romania • Dupa lungi tratative, in decembrie 2004, negocierile au fost incheiate, Comisia Europeana aprobind semnarea Tratatului in februarie 2005 • In aceasta luna, Parlamentul European a votat favorabil avizul conform caruia ieri s-a semnat Tratatul • Daca exista dovada clara ca Romania nu indeplineste cerintele de aderare in anumite domenii importante, Comisia Europeana poate cere aminarea datei aderarii pina in ianuarie 2008 Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana este preconizata pentru 1 ianuarie 2007, ieri fiind semnat doar Tratatul de aderare, in cadrul negocierilor Romania obtinind cincizeci de perioade de tranzitie si aranjamente tranzitorii, cele mai multe perioade de tranzitie dintre toate statele din actualul val de extindere.
Fara a ma referi aici la legitimitatea si corectitudinea a ceea ce s-a intamplat in Piata Victoriei si in tara, o sa pornesc de la premisa clara ca cei care au organizat totul sunt oameni ai unui SRI disperat si presat.
Dupa ce este angajat pentru a preda biologia la Universitatea din Indiana, Kinsey o intalneste pe viitoarea sa sotie, o studenta sclipitoare, un spirit cu adevarat rebel - Clara McMillen (Laura Linney).
Prin urmare, xenoglosia ramane un pilon rezistent in sustinerea reincarnarii, dar se intampla prea rar pentru ca cercetatorii sa poate trage o concluzie clara. ... Nu exista o logica foarte clara nici pentru capacitatea unor oameni de a sti exact dispunerea camerelor intr-o casa nevizitata inainte.
google-analytics.com