Cautare

1699 de rezultate pentru "ana maria mocanu" (3.52 secunde)
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Sfanta Maria Magdalena Maria Magdalena, sarbatorita pe 22 iulie, era din semintia lui Neftalim, din Magdala Galileei, un sat situat intre orasele Capernaum si Tiberiada. Maria Magdalena o desfranata?
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Sergiu Mocanu (foto), fostul consilier prezidential din R. ... Sergiu Mocanu, acuzat de organizarea violentelor din 7 aprilie, a facut aceste declaratii dupa ce Judecatoria Buiucani i-a prelungit luni arestarea la domiciliu cu inca 25 de zile.
Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap Deputatul PSD Adrian Mocanu considera ca prin nominalizarea unui candidat liberal din partea USL la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Buzau s-a incalcat protocolul.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Desi este purtat de Maica Domnului, semnificatia numelui Maria este alta pentru lingvisti. ... In interpretarea latina, semnificatia numelui Maria este stea de mare". In acceptiunea evreiasca semnificatia numelui Maria este mare a amaraciunilor”.
Ca absolvent al Facutatii de istorie, si caruia profesorul Gheorghe Dumitrascu (Dumnezeu sa-l odihneasca), slobod la gura, ii spusese ceva despre vremurile cand acest oras apartinuse Romaniei si unde Regina Maria construise o frumoasa resedinta de vara, am incercat sa gasesc urmele a ceea ce fusese candva Balcicul.
Potrivit rechizitoriului, George Copos - patron al echipei Rapid, actionar la firmele Ana Electronic, Ana Group, Ana Hotels, Ana Pan, Ana Teleferic, Ana International, Ana Imep si Switel Corporation - este acuzat de o frauda de peste un milion de euro.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Inima Reginei Maria vine la Peles in cadrul expozitiei "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" Muzeul National Peles anunta deschiderea expozitiei temporare "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" in cadrul festivitatii "Noaptea Muzeelor", sambata 18 mai.
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. ... "Fa!" Traian catre Maria: ... Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui.
nasterea Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc duminica Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, asa cum este numita in popor, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: ... Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Ana Maria, fiica lui ADRIAN PAUNESCU, complet schimbata; la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
google-analytics.com