Cautare

7059 de rezultate pentru "14" (2.25 secunde)
Proiectul de lege a primit aprobarea pentru a fi votat in plenul de ieri cu 71 de voturi “pentru“, 14 “impotriva“ si doua abtineri.
14/2005 pentru modificarea formularelor declaratiilor de avere si declaratiilor de interese adoptarea unui pachet de legi care vizeaza demnitarii, cum ar fi Codul etic al parlamentarului, declaratia de avere, declaratia de cadouri si chiar o lege privind raspunderea parlamentarului pentru legile pe care le voteaza.
14/2005 pentru modificarea formularelor declaratiilor de avere si declaratiilor de interese adoptarea unui pachet de legi care vizeaza demnitarii, cum ar fi Codul etic al parlamentarului, declaratia de avere, declaratia de cadouri si chiar o lege privind raspunderea parlamentarului pentru legile pe care le voteaza.
Potrivit rezultatelor sondajului de opinie, 80 la suta dintre intervievati au declarat ca au auzit de aceasta schimbare, dintre acestia 55 la suta apreciind ca este un lucru bun, 14 la suta - rau, iar 31 la suta nu stiu sau nu au raspuns.
La intrebarea cu cine vor vota pentru functia de primar general al Capitalei, 48,6% dintre bucuresteni l-au ales pe Videanu, 27,7% pe Vanghelie, iar 14,1% pe Cristian Popescu (Piedone).
Printre acestia se numara Cornelia Beres (21 voturi impotriva), Petre Chirobocea (10 voturi impotriva), Gelu Dae (14 voturi contra), Ion Dumitrache (15 voturi contra), Gheorghe Martin (11 voturi contra), Petre Stanca (11 voturi contra), Marin Topai (11 voturi contra) si Hristu Uzun (10 voturi contra).
Restul timpului (14 zile) fiind dedicat plimbarilor prin marile orase ale Europei si vizitarii unor obiective turistice. Ideea deplasarii primarilor in Spania nu este noua.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Motiunea simpla “Agricultura - in pragul demararii declinului“, initiata de PSD, a fost respinsa ieri de plenul Senatului cu 66 de voturi “impotriva“, 38 “pentru“ si 14 abtineri.
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
60,5% barbati, 39,5% femei; 11,3% pensionari, 36,5% tineri; 37,3% intelectuali, 48,1% muncitori, 14,6% studenti si elevi.
Aratati-mi mie un partid din Romania care este capabil sa puna in fata 14 oameni de calibrul celor pe care i-am pus noi acum. ... spuneti-mi un partid care este capabil sa puna 14 nume de calibrul nostru la bataie si dupa aceea mai discutam.
14/2005 privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese, adoptata fara amendamente de comisia de specialitate.
Potrivit unui sondaj realizat de Data Media in perioada 8-14 aprilie 2005, presedintele Traian Basescu este persoana publica despre care cei mai multi romani au o parere buna (70%), in timp ce Corneliu Vadim Tudor intruneste cel mai mare scor negativ (48,3% - parere deloc buna).
Ultima mare lucrare adjudecata de ROVIMCON de la Primaria Tirgu Jiu a fost construirea sediului Pietei Centrale din Tirgu Jiu, investitie care se ridica la 14 miliarde de lei si care trebuie finalizata pina in luna octombrie 2005.
14/2005. In sala au mai ramas, din principiu sau din neatentie, cinci membri ai PSD care s-au abtinut de la vot.
icoane pe sticla si lemn, 4.700 de euro; tablouri, estimate la 14.500 de euro; obiecte decorative, estimate la 2.800 de euro.
Deputatul Stelian Dutu a declarat sambata, 14 mai a.c., in cadrul unei conferinte de presa, ca in contul deschis de Partidul Democrat la nivel national, cont destinat persoanelor afectate de inundatii, democratii constanteni au depus peste 30 de milioane de lei si ca se asteapta strangerea a inca 50 de miliaone de lei.
Plenul Camerei a aprobat ieri raportul Comisiei de Mediere la Proiectul de lege privind statutul functionarului public parlamentar. Deputatii au respins raportul cu 111 voturi “pentru“ si 143 “impotriva“, chiar daca acesta continea atat textele propuse de Senat, cat si textele comune si ale comisiei.
google-analytics.com