Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (4.38 secunde)
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Deputatul Liviu Codarla a semnat ultima declaratie de avere acum doua saptamani.
Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie. ... Potrivit unul studiu GfK Omnibus, telefoanele de ultima generatie, cu sistem de operare (Android, iOS, Blackberry ) au inregistrat, in ultima vreme, o evolutie de vanzari fulminanta.
Marti a fost ultima zi în care producatorii agricoli au putut depune cereri pentru subventia de la UE fara a primi penalizari, astfel ca la APIA a fost aglomeratie.
"Pacientii romani trebuie sa beneficieze cat mai repede de medicamente de ultima generatie", pe care o puteti citi in continuare. ... pacientii romani sunt singurii din Uniunea Europeana care nu au acces la medicamentele de ultima generatie, care le-ar putea creste sansele de vindecare si speranta de viata.
Ultima parte a slujbei de inmormantare este momentul des­partirii, al primirii ultimului salut, care se concretizeaza prin sa­rutarea cea mai de pe urma data mortului. La ultima "Slava..." a randuielii, mortul ii cheama pe cei prezenti pentru sarutarea cea din urma:
Vizita de la Timisoara este prima dintre greselile fatale a lui Mircea Geoana din ultima saptamana a campaniei pentru turul doi. ... A doua greseala fatala a lui Mircea Geoana din ultima saptamana de campanie a fost vizita nocturna la Sorin Ovidiu Vantu.
Majoritatea televizoarelor de ultima generatie vin cu astfel de dotari, dar trebuie sa fiti atenti la o serie de detalii: ... Ar fi pacat sa achizitionati un televizor de ultima generatie si sa observati cu stupoare ca nu beneficiati de garantie la producator, ci intr-un service obscur si neautorizat.
Popescu a scris o poezie dupa ultima internare la Alexandru Obregia, Spitalul 9 â€" cum ii zice lumea: ... peretele gol.Cristian Tudor Popescu, omul care l-a angajat la Adevarul literar si artistic si care i-a publicat ultima carte, si-a amintit de aceste insingurari ale poetului:
Plocoanele, injuriile, bãtãile ºi discuþiile in contradictoriu au colorat ultima lunã de campanie electoralã, "prea liniºtitã", pentru parlamentare.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Cotatiile Transelectrica s-au apreciat cu aproximativ 24% in ultima luna, in timp ce SIF 2 Moldova, societatea cu cea mai mare crestere dintre SIF-uri, a avut un avans de doar 10,96% in aceasta perioada, dupa cum estimeaza analistul de la Intercapital Invest.
Aglomeratie si la Directia de Taxe si Impozite Craiova Indiferent de nemultumirile pe care le au, o parte din angajatori recunosc ca s-au lasat pe ultima suta de metri. ... A fost insa si vina noastra ca am lasat pe ultima suta de metri.
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
Producatorii de grau au dublat preturile in acest an, situatie care a creat un blocaj pe piata si a scumpit faina cu 40% in ultima saptamana, astfel ca painea va costa cu aproximativ 15% mai mult pana la finele lui august, a declarat pentru MEDIAFAX Aurel Popescu, presedinte Rompan.
Surdu a lucrat pana in ultima clipa la o motiune pe agricultura, colegii o vor prelua.
Autostrada suspendata, ultima varianta: ... Este pe scurt ultima varianta de lucru a autostrazii suspendate sau a inelului median de circulatie al Capitalei, obtinuta de B365.ro. ... In ultima varianta a proiectului insa, intrarea in tunel se va face imediat dupa intersectia cu pasajul de pe Bd.
Ultima postare de pe Facebook a alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in Retezat, iti va da FIORI (Autoare:
Daca islandezii se vor impune, argentinienii vor trebui sa bata la un superscor in ultima etapa, iar Croatia sa castige si cel de-al treilea meci.
google-analytics.com