Cautare

29357 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (3.71 secunde)
CJ-ul depune un proiect prin CNI pentru modernizarea stadionului ce prevede suprafata de joc, ridicarea unui complex hotelier si a unei nocturne.
Dupa show-ul exploziv sustinut in vara acestui an, la a doua editie Control Day Out, londonezii O.Children revin in Romania in plin turneu de promovare a noului album, Apnea.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
Desi nu au fost inca centralizate pe deplin si organizate corespunzator, ele arata un tablou dezastruos pentru invatamant, rata de promovare fiind chiar mai mica decat anul trecut.
Asta am si facut, in paralel cu masurile pe care le-am adoptat pe partea de reglementare, am promovat, personal si prin alte actiuni finantate de ministerul pe care il conduc, in tara si in strainatate, destinatiile turistice romanesti.
"Din evaluarea sectoriala a industriei de turism reiese ca principalele probleme constau in obstacolele intampinate de operatorii de turism, nemultumirea clientilor in ceea ce priveste acordarea unor servicii de proasta calitate la preturi mari si infrastructura deficitara, precum si slaba promovare a turismului romanesc in strainatate", a spus Iacobescu.
Centrul va oferi mesterilor populari informatii despre oportunitati de promovare si dezvoltare in cadrul proiectului, surse de finantare pentru mestesugari, scrierea unui plan de afaceri, formalitati legale pentru deschiderea unei asociatii sau firme si calendarul targurilor de artizanat 2013 - 2014.
În plus, munca în echipa este la fel de importanta ca si activitatile profesionale desfasurate pe cont propriu, mai ales ca aprecierea colegilor conteaza la fel de mult ca si cea a sefilor.  Cum decurge discutia despre promovare Daca promovarea nu vine din partea sefilor, specialistii va sugereaza sa aveti o discutie cu acestia, în care sa dezbateti subiectul, nu înainte de a va asigura ca activitatile profesionale sunt direct proportionale cu cerintele dumneavoastra.
În plus, munca în echipa este la fel de importanta ca si activitatile profesionale desfasurate pe cont propriu, mai ales ca aprecierea colegilor conteaza la fel de mult ca si cea a sefilor.  Cum decurge discutia despre promovare Daca promovarea nu vine din partea sefilor, specialistii va sugereaza sa aveti o discutie cu acestia, în care sa dezbateti subiectul, nu înainte de a va asigura ca activitatile profesionale sunt direct proportionale cu cerintele dumneavoastra.
Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de promovare este acela ca e masurabil. ... Intr-o perioada in care bugetele de marketing sunt reduse, iar campaniile de promovare necesita rezultate imediate, potrivit specialistilor din domeniu, mediul on line ofera posibilitati de promovare cu resurse minime.
41 de milioane sunt pentru promovare, dar au fost cheltuite aproximativ 13 milioane, a explicat Udrea care a subliniat ca Ministerul nu are bani de publicitate a actiunilor, promoveaza doar destinatii turistice. ... Fondul de promovare din bugetul Ministerului este de 41.690.000 de lei, adica 12% din buget.
"Putem spera la promovare" Silviu Balace a vorbit si despre sansele formatiei Gaz Metan Severin de a evolua din sezonul viitor in Liga I, punctand ca si-ar dori o promovare pe teren.
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. ... Asa mi s-a spus, sa iau jucatori de promovare.
"De la demararea controalelor si pana in prezent au fost sistate si suspendate aproximativ 3.100 de dosare de ajutor social, adica 34% din cele 9.000 de dosare active verificate", a declarat Catalin Tiberius Mohora, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj.
Site-urile de memoriale online, o afacere prin care memoria celor decedati este onorata contra cost, au aparut acum si pe piata din Romania, cu tot scenariul necesar, mergand de la lumanari si flori virtuale pana la discounturi si promotii.
Cicloturism la malul Dunarii, proiect de promovare nationala din bani europeni Tara noastra va exploata un nou segment al pietei turistice internationale si anume, cicloturismul, menit sa atraga pasionatii de ciclism, pescuit si eco-turism din toata lumea, la malul Dunarii.
Neo-liberalismul cu fata social-democrata (Autor: ... Rezumand, Ponta si ai lui au reusit sa desavarseasca un proces, inceput prin 2004-2005, acela de a transforma social-democratia intr-un soi de neo-liberalism cu fata social-democrata. ... Nu poti sa arunci la cos dialogul social.
Cu ocazia participarii la Conferinta Institutului Aspen Romania, Mario Sepi, presedintele Comitetului Economic si Social European, a avut o intalnire de lucru, joi, 7 octombrie 2010, cu doi parlamentari romani interesati de moodificarea cadrului legislativ romanesc care reglementeaza dialogul social.
Ciudat este faptul ca aceasta catalogare vine abia acum, cand foarte bine se putea vorbi astfel mai ales in perioada ultimei guvernari a social-democratilor. ... Liderilor PSD li se imputa bogatia, lucru care ar fi in totala contradictie cu doctrina social-democrata.
Omul de afaceri Catalin Chelu a comunicat recent BVB ca are sub control concertat 1,87% din capitalul social al societatii, peste limita maxima de 1% permisa de lege.
google-analytics.com