Cautare

61490 de rezultate pentru "primarul din piatra neamt" (5.98 secunde)
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor. ... Cei care ar putea solicita intrarea pe firul afacerii a reprezentantilor parchetelor sint reprezentantii autoritatilor din Braila.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta.
Primarul orasului critica guvernul in problema dezarmarii Primarul orasului Nagasaki, Tomihisa Taue, a criticat guvernul Japoniei pentru esecul de a se angaja in eforturile internationale vizand dezarmarea nucleara, criticile sale intervenind in contextul in care se implinesc 68 de ani de la atacul cu bomba asupra acestui oras japonez, relateaza vineri Associated Press.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Deputatul PSD Victor Ponta sustine ca a sesizat Comisia economica din Camera privind contracte din domeniul energetic si pretul la kilowat, urmand ca ministrul Economiei sa fie audiat de membrii acesteia, insa presedintele comisiei afirma ca nu exista o sesizare oficiala in acest sens.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
Urzica Vladimir (Piatra Neamt - Neamt), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR:
In loc sa scoata din biserici Sfinte Moaste ca sa opreasca ploile, mai bine-l plimbau pe Iliescu prin locurile innourate.
In loc sa scoata din biserici Sfinte Moaste ca sa opreasca ploile, mai bine-l plimbau pe Iliescu prin locurile innourate.
Locatarii unui bloc din Piatra Neamt traiesc zilnic un cosmar. Oamenii sunt terorizati de un vecin cu probleme psihice, care locuieste intr-un focar de infectie.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Primarul de la Baia Mare a facut campanie pentru PDL Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti ca, in alegerile partiale de duminica, PDL a avut sustinerea reprezentantilor sai la nivel local, in acest context spunand ca primarul din Baia Mare Catalin Chereches a facut campanie pentru democrat-liberali, scrie NewsIN.
ba case din baloti de paie, ba case din cob, ba case din paianta, ba din chirpici sau mai mult, case din saci umpluti cu pamant si lista ar putea continua!
A folosit tehnologie din epoca de piatra V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro? Ei bine un roman, inventiv pasionat de speologie, si-a facut una inspirandu-se din perioada neolitica.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Bugetul din acest an al localitatilor doljene va fi ceva mai mic decat in 2008, astfel ca primarii care isi doresc mai multe fonduri vor fi nevoiti sa le obtina prin valorificarea resurselor locale.
google-analytics.com