Romania Libera informeaza : Ponta: Primarul de la Baia Mare a facut campanie pentru PDL

Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti ca, in alegerile partiale de duminica, PDL a avut sustinerea reprezentantilor sai la nivel local, in acest context spunand ca primarul din Baia Mare Catalin Chereches a facut campanie pentru democrat-liberali, scrie NewsIN.
Ponta a inceput prin a aprecia activitatea primarilor USL in campania de la alegerile partiale. "Cel mai multumit sunt de faptul ca au pus umar la umar si au luptat impreuna, uneori la propriu, nu doar la figurat, si liberalii, si conservatorii alaturi de PSD, in ambele colegii, si ca toti cei care isi frecau mainile prin partidele noastre sau prin afara cum o sa se strice USL-ul au fost dezamagiti. Sunt insa lectii de invatat, foarte importante si foarte dureroase si de care o sa tinem cont la urmatoarele confruntari", a spus el.
"Cand vorbesti de sondaje la nivel national, sunt corecte, pentru ca asa sunt si ale PDL-ului. Daca vorbesti de candidaturi in doua judete in care PDL-ul are si presedintele de CJ - la Maramures si la Neamt - are si primarul municipiului resedinta de judet... pentru ca totusi, primarul de la Baia Mare tot pentru PDL a facut campanie, nu cred ca are rost sa ne ascundem pe dupa degete. Este o realitate", a spus Ponta, la Antena 3.
Liderul PSD a fost intrebat ce masuri se vor lua in acest caz. "E o decizie a USL-lui pentru la anul, nu vreau eu sa ma pronunt, domnul Chereches stiu ca nu e membru, ci simpatizant al PNL-ului si nu ma uit niciodata in ograda colegilor mei", a mentionat social-democratul.
"Ca domnul Tataru a castigat acolo, desi a fost tinta celor mai murdare atacuri din presa centrala din ultimii ani e inca un semn ca in Ardeal si Maramures metodele domnului Pinalti nu vor tine, alegerile se pierd sau se castiga in Ardeal. Acolo Pinalti nu prea are cum sa ia voturi, acolo e problema noastra sa punem candidati buni si sa ne batem", a explicat Ponta..