Cautare

61613 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (4.06 secunde)
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend. Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
MISCAREA DE REZISTENTA INFORMEAZA: ... Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Intr-un comunicat de presa lansat ieri, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Olt anunta ca solicitarile de acord prealabil pentru ajutor de stat cu motorina pot fi depuse si in intervalul 9 august - 10 septembrie, la sediile APIA din judet.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
La data de 1 august 2010, ora 12.00, lucratori din cadrul Sectiei 21 Politie au actionat in zona unei piete din sectorul 6, pentru depistarea persoanelor care comercializeaza produse din tutun, fara respectarea conditiilor legale. ... Gabriel, de 37 de ani din Bucuresti, D.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 74 de suspecti de comiterea unor infractiuni.
SCHIMBAREA LA FATA: NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
La data de 28 decembrie 2010, ora 10.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au depistat in zona unui complex comercial, pe D. Mures de 43 de ani din jud. ... Materialele pirotehnice, in valoare de 144 de lei, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului. Insa, in luna August a aceluiasi an, ofensiva sovietica reinnoita ameninta transformarea intregii tari in teatru de razboi.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. Colentina, sector 2, se afla o persoana prinsa de doi cetateni.
Activitatea functionarilor din cadrul Prefecturii Dolj pare sa il deruteze pe seful institutiei, Nicolae Giugea. Dupa ce a afirmat ca este nemultumit de munca prestata de angajati, Giugea a dat-o la intors si crede acum ca notele bune primite de subordonatii sai sunt meritate.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sistemul de invatamant romanesc, incotro? ... Lansarea in dezbatere publica a celor trei variante de plan-cadru pentru invatamantul gimnazial a starnit aprinse controverse.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza. ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
google-analytics.com