Cautare

61398 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (4.22 secunde)
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte.
Cozmin Gusa, dezvaluiri din culise:
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". ... El a precizat ca a decis ca, la varsta de 80 de ani, sa se retraga din functiile din partid.
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei! ... 1.
Traian Basescu spunea, in campania electorala din 2004, ca va face ca drepturile si libertatile cetatenilor sa fie respectate deplin, mentionind "regresul grav" de dupa 2000 in libertatea de expresie - careia trebuie sa ii corespunda o presa independenta, si in libertatea de asociere - careia trebuie sa ii corespunda o societate civila activa.
Este drept ca si conjunctura i-a fost favorabila lui Ponta, dar chiar si asa, nu este putin lucru sa poti convinge 50 de oameni, sefi de filiale din teritoriu, pentru a vota excluderea fostului presedinte si candidat la alegerile prezidentiale.
[email protected] (01 - 07 decembrie) Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii!
Dosarele care il pot transforma pe Traian Basescu din presedinte, in "PUSCARIABIL". ... Antena 3 face astazi recapitularea dosarelor care ii dau fiori reci lui Basescu.
Cristian Sutu) PSD si PNL si-au stabilit cartierul general de campanie in Baneasa, in sediul de partid al pesedistilor din Bulevardul Ion Ionescu de la Brad. Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3.
Aproape jumatate din viata ati trait in presa. ... Cum este presa din Romania astazi?
Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
O explicatie Din capul locului: ... Din pacate, lucrurile n-au stat asa.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Pe site-ul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti) a fost postat un anunt "In memoriam Ferenc Vasas". Reprezentantii Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii din Bucuresti au anuntat pe siteul institutiei ca Ferenc Vasas a decedat la varsta de 73 de ani.
Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, il va mai invita pe Mirel Palada in platourile sale. Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3. ... Ne amintim seninatatea cu care si-a argumentat lovirea copilului din videoclip:
google-analytics.com