Cautare

302 de rezultate pentru "vama" (3.53 secunde)
Autoritatea Nationala a Vamilor pedepseste firmele pentru o greseala pe care tocmai Vama a comis-o in urma cu cinci ani.
TVA ar putea fi achitata in vama, din 15 aprilie, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui proiect de OUG.
Parea a fi geloasa pe marea de oameni care s-a adunat la Vama Veche, la cea de-a X-a editie Folk You! ... Trei zile, Vama a fost ocupata! In Vama s-a cantat si s-a sperat intr-o lume mai buna. ... a devenit Vama sufletului a mii de oameni.
De pe 15 aprilie, firmele care importa din afara UE vor plati TVA in vama, iar cele care aduc marfuri din spatiul comunitar depun TVA garantie pana demonstreaza ca produsele nu au ajuns in economia subterana.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a propus ieri in Guvern reintroducerea platii TVA la vama pentru importurile din state non-UE.
TVA pentru marfurile importate din tarile non-UE va fi achitata in vama, incepand de azi, exceptie facand importatorii care vor obtine certificate de amanare de la plata, iar la bunurile importate pentru livrarea in spatiul comunitar vor fi constituite garantii, potrivit unui act normativ emis de Ministerul Finantelor Publice.
Statiunea Vama Veche a fost, pur si simplu, blocata. ... Vama Veche e inerta aproape toata vara, cu exceptia perioadei in care se desfasoara Festivalul Folk You! ... E o batalie pe fiecare centimetru patrat din Vama, in aceasta perioada.
"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc:
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
Importatorii romani care aduc marfa din tari din afara Uniunii Europene vor plati in vama taxa pe valoarea adaugata pentru importuri, incepand de luni, 15 aprilie, dupa cum reaminteste un post de televiziune.
Statul si-a majorat cu o treime veniturile, pe baza reintroducerii TVA in vama, a eliminarii masurilor simplificate in constructii si a inflatiei.
In scurt timp, in urma controalelor efectuate, s-a constatat ca in aceeasi perioada Alcoolprod a efectuat 29 exporturi de alcool, din care 20 ar fi urmat sa iasa prin vama Halmeu, opt pe la vama Albita si unul pe la vama Siret.
Un automarfar inmatriculat in judetul Maramures a intrat in tara prin Vama Halmeu in 29 noiembrie a.c.
Economia romaneasca este amenintata de produsele de contrabanda si de marfurile subevaluate care intra in vama, a declarat ieri vicepremierul George Copos.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Femeile sint iesite din viza si au o multime de emotii la vama. ... Taxa de vama platita politistilor Vamesii austrieci nu se prea uita la data cind oamenii au intrat in spatiul Schengen. ... Unele autocare asteapta ore intregi schimbarea turei in vama pentru a prinde un culoar favorabil.
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You!
Tavalugul verificarilor efectuate de politistii si procurorii anticoruptie a ajuns ieri-dimineata la cea mai importanta frontiera din estul tarii, Vama Albita din judetul Vaslui, in urma perchezitiilor fiind ridicati si adusi la Bucuresti pentru audieri doar politisti de frontiera, dar nici un vames.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! ... Un barbat a fost gasit decedat, sambata, pe plaja din Vama Veche, in zona Amphora, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta, dr.
google-analytics.com