"Ora de Vama" este proiect media independent, TV si online, care isi doreste sa arate opiniei publice, in direct din Vama Veche, adevarata fata a aceatui loc magic de pe litoralul romanesc: una necosmetizata si neuratita artificial.
Un experiment media realizat de o mana de jurnalisti liberi, cu propriile resurse, cu un buget mai mult decat redus, fara finantare si fara interese comerciale. Un proiect in care s-a investit foarte multa munca si pe care oameni adevarati, fara mare putere financiara, au incercat sa-l sprijine cum au putut.
O emisiune cu subiecte serioase dar si divertisment, cu muzica buna, dar mai ales cu vamaioti adevarati, oameni liberi, frumosi si interesanti care au ceva de spus. Sau de cantat. Sau ambele. Printre invitati s-au numarat oameni de afaceri si antreprenori din Vama Veche si alte statiuni, care au vorbit despre turismul romanesc si problemele cu care se confrunta, straini care s-au indragostit de Vama Veche si s-au stabilit aici definitiv sau doar pe perioada verii, dar si artisti si cantareti pentru care Vama Veche este o oaza de inspiratie. In emisiuni au fost prezentate si problemele de mediu cu care se confrunta zona litoralului, dar si alte subiecte de interes public.
"Ora de Vama" este o emisiune fara fite, fara pseudo-vedete, fara politruci, fara vorbe goale, fara prejudecati si fara ipocrizie. O emisiune care spune lucrurilor pe nume. O miscare de rezistenta menita sa promoveze spiritul adevarat a ceea ce inseamna Vama Veche, cel mai liber si dezinhibat loc de pe litoralul romanesc.
Ne puteti urmari in direct, de luni pana miercuri de la 16:00 la 17:00, pe postul Nasul TV, dar si online in HD pe www.privesc.eu
Ne gasiti si pe Facebook, la adresa http://facebook.com/oradevama