Cautare

60432 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (5.76 secunde)
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. Numarul celor noi a scazut cu 57%.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. Numarul celor noi a scazut cu 57%.
Alianta D.A. isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Aceasta este singura institutie de importanta din administratia locala care inca este condusa de PSD si, conform unor informatii neoficiale, ar exista un plan de indepartare din post a lui Constantin Contac.
Numarul masinilor furate in judetul nostru, in primele sase luni, este mai mic decit cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.
Distantarea primarului Flutur de PNL este probabil unul din ultimii pasi ai ruperii dragostei cu forta de care a avut parte cu destui liberali botosaneni. Eticheta de "varul lui Flutur ", adica a ministrului agriculturii, om cu mare influenta printre liberali, inca il mai urmareste.
Social-democratii botosaneni nu stiu inca pe cine vor sustine la alegerile pentru sefia formatiunii. Acestia au stabilit, insa, o serie de criterii pe care trebuie sa le indeplineasca un viitor presedinte.
Parlamentarii botosaneni ai PSD si PNL spera ca motiunea de cenzura pe care o vor depune azi, impreuna cu PC, sa duca la caderea Guvernului Boc. "Atat eu, cat si colegii mei parlamentari din PSD vom sustine motiunea de cenzura.
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
Fermierii botosaneni vor primi a doua transa din prima pe cap de animal pentru specia oi si capre. Valoarea acesteia este de 29 de lei pentru fiecare animal. "Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a inceput azi (n.r.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Guvernul discuta impunerea taxei auto la prima vanzare a masinilor intrate in tara inainte de 1 iulie 2008, cu un cuantum redus cu 30%, si restituirea unei diferente din banii deja dati de proprietari, dar esalonat pe mai multi ani, pentru a evita returnarea unei sume totale de 750 milioane euro.
Noua formula de calcul a taxei auto va duce la dublarea acesteia in cazul masinilor noi, a sustinut, sambata, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu.
Mai sunt doua saptamani si va intra in vigoare noua taxa de poluare. Cu toate acestea, multi romani nu stiu exact pentru care dintre masini se va percepe taxa.
Normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal, recent aprobate de Executiv, aduc mai multe modificari in politica de impozitare a indemnizatiilor. De altfel, prin aceleasi norme se suspenda si incasarea accizelor la valoarea de intrare in tara a masinilor luate in leasing.
Printre soferii constanteni, si nu numai, a aparut o noua metoda de a economisi banii de benzina. Este, de fapt, un adevarat fenomen. Nu este vorba de mersul pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, ci de fuga de la statia de benzina, fara a plati alimentarea.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Pentru a fi valabile pe teritoriul statelor membre, asigurarile vor ingloba actuala Carte Verde. In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme.
TOTI soferii care treceau pe langa ea claxonau fara oprire. Cum era imbracata biciclista Cei care vor sa renunte la masina personala si in acelasi timp vor sa faca ceva miscare apeleaza la bicicleta pentru a se deplasa spre serviciu sau scoala.
google-analytics.com