Cautare

7653 de rezultate pentru "piata" (4.37 secunde)
Cine va oferi personal va lua investitii Pe piata fortei de munca nu prea exista alternativa, cu toate ca proiecte de investitii sunt. ... Nu prea au venit chiriasi noi in piata, ci doar cei actuali si-au marit spatiile.
Ca urmare, teoreticienii postuleaza ca piata presei scriseromanesti a cunoscut o perioada de frenezie consumerista inprimavara lui 1990, caracterizata prin cresterea rapida si haoticaa titlurilor si tirajelor, tendinta continuata si ulterior.
Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei, potrivit RATB.
Statul nu va interveni in acest an pentru a regla piata graului, au informat responsabilii din cadrul Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA).
Un responsabil al CEZ Romania, societatea care administreaza fosta Electrica Oltenia, acuza statul ca nu poate reglementa piata energiei electrice si se plange de jocurile de interese care stau in spatele contractelor de energie.
Efectivele asigura masurile de paza si ordine in Piata Unirii, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, in zona Bisericii Trei Ierarhi si in Piata Palatului Culturii din Iasi.
Comertul cu bijuterii "la negru" depaseste 70% din piata totala a bijuteriilor din Romania. ... Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl.
Banca centrala a oprit ieri caderea libera a monedei europene printr-o interventie pe piata valutara, care a ridicat cursul de referinta cu 1.223 de unitati, pana la 36.738 de lei pentru un euro, ceea ce reprezinta o depreciere a monedei nationale cu 3,44%.
Bancile straine care nu au o sucursala sau filiala in Romania vor putea opera pe piata interbancara, iar intermediarii vor stabili prin norme interne modalitatile de transmitere a ordinelor de la clienti, fiind permisa si utilizarea mijloacelor electronice.
Ministerul Finantelor Publice aplica din aceasta luna un plan cu noi masuri pentru combaterea evaziunii fiscale de pe piata bauturilor alcoolice. Autoritatile spera sa reduca astfel piata neagra a alcoolului cu 10-15 procente.
Piata imobiliara este aproape de un blocaj, sunt de parere analistii din domeniu. ... Deoarece cererea este mult mai mare decat oferta, criza de pe piata imobiliara, care dureaza de cateva luni, continua sa se accentueze.
Isarescu a aratat ca, la o inflatie de 7% in 2005, rata anualizata de crestere a preturilor de consum se ridica la 5,3%, nivel sub minimul dobanzilor din piata.
Interventiile, raspuns la capitalurile speculative excesive Poate cel mai asteptat raspuns din partea guvernatorului a fost cel legat de „minunile“ care s-au intimplat in ultima vreme pe piata valutara. El a recunoscut ca BNR a cumparat valuta de pe piata pentru a contracara efectele intrarilor de capital speculativ.
Fondul, denumit BCR Expert, va include pana la 100% actiuni tranzactionate pe piata de capital romaneasca, avand poate cel mai ridicat grad de risc de pe piata.
Piata autovehiculelor noi va oscila in 2006 in jurul nivelului din acest an, de circa 250.000 de unitati, pentru ca factorii care au influentat avansul din ultimii ani si-au epuizat potentialul. ... Mai mult chiar, vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, a precizat ca piata auto va marca un regres.
Analistii economici apreciaza ca firmele din acest sector vor reactiona prin scumpirea produselor finite vandute pe piata. ... Specialistii in piata sustin ca firmele din domeniu vor cauta sa amortizeze aceasta dubla taxare prin includerea ei in pretul produselor finite vandute populatiei.
Omul de afaceri Dinel Staicu detine "doar" 261.000 de actiuni, in valoare de piata de aproximativ 7,6 miliarde de lei vechi, in timp ce titlurile demisionarului Ristea Priboi valoreaza pe piata cu putin peste 100.000 de euro.
Pentru a fi siguri ca vor face fata concurentei din piata comuna, fermierii romani trebuie sa se orienteze mai mult spre segmentele de nisa de pe piata europeana decit pe sectoarele traditionale, deoarece acestea ofera oportunitati sporite.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Tot de vineri, s-a liberalizat si piata de capital. ... Aceasta pentru ca, potrivit mai multor analisti, investitorii, fiind in concediu, nu s-au grabit sa investeasca pe piata romaneasca.
google-analytics.com