Cautare

614 de rezultate pentru "mugur" (5.92 secunde)
Pentru a obtine leii necesari finantarii deficitului bugetar, Banca Nationala a Romaniei a vandut nu mai putin de un miliard de euro, prin intermediul Trezoreriei Statului, a anuntat ieri Mugur Isarescu (foto), guvernatorul bancii centrale.
„Din declaratia facuta ieri de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, reiese ca exista semnale cu privire la atacuri speculative asupra leului", a declarat presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea.
O spune guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu. ... Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, sustine ca o asemenea masura nu ar fi potrivita, intrucat ar duce la cresterea inflatiei."Daca este vorba de impozite indirecte, de tipul TVA-ului, are loc chiar un soc inflationist.
In schimb, BNR, prin vocea Guvernatorului Mugur Isarescu, este privita cu incredere, fiind perceputa drept singura institutie care tine cont de interesele romanilor si actioneaza ferm in favoarea lor.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, afirma ca Romania "nu se afla la rascruce de drumuri", dar trebuie "sa mearga incotro a semnalizat", adica in sensul credibilizarii.
Mugur Isarescu a refuzat ferm oferta de premier a presedintelui Traian Basescu. ... Motivele pentru care Mugur Isarescu nu vrea sa fie premier, expuse pentru ziarul Gandul de consilierul Guvernatorului, Adrian Vasilescu:
Unele banci se vor specializa pe operatiuni financiare, iar altele se vor specializa in alte directii", a mai spus guvernatorul BNR Mugur Isarescu.
Solutia rationala este numirea ca premier a domnului Mugur Isarescu, afirma CTP. ... Solutia rationala este numirea ca premier a d-lui Mugur Isarescu.
'Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, romanii trebuie sa scape de spectrul fricii de a detine aur, amintind de perioada comunista cand detinerea de "cocosei" era pedepsita cu inchisoarea.
Majorarea TVA cu cinci puncte procentuale, de la 19% la 24%, va conduce intr-o prima runda la o crestere a preturilor cu 3%, a declarat vineri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care considera ca efectele de runda a doua vor fi modeste, respectiv o crestere cu 1% a preturilor.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a anuntat miercuri ca Biroul Permanent a decis sa ii invite pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, pentru a avea o discutie cu privire la starea reala si perspectivele reale ale economiei.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat joi ca nu exista pericolul ca platile externe ale Romaniei sa fie oprite, asa cum a lasat de inteles directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn.
Guvernele pleaca si vin, scrie publicatia economica britanica, dar seful BNR, Mugur Isarescu, aflat in functie din 1990, este o prezenta puternic resimtita - banca tine leul destul de stabil, inflatia la un nivel coborat si vegheaza asupra sistemului financiar (care nu este in forma prea buna, spre deosebire de multe altele, noteaza The Economist).
'Mugur Isarescu s-a trezit subit dintr-un fel de adormire si promite o prezenta mai vie in spatiul public. Prin tot ce a spus in interviul difuzat miercuri seara de TVR, guvernatorul BNR Mugur Isarescu (foto stanga) a girat, cu una sau doua exceptii, masurile luate de guvernul Boc.
sa stimulam munca, sa stimulam munca, sa stimulam munca", a spus guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, astazi, in deschiderea conferintei pe tema anului financiar-bancar 2011.
Economia romaneasca este stabila si sanatoasa si este pregatita pentru investitii profitabile solide, pe termen lung, a declarat, miercuri, in cea de-a doua zi a Forumului Economic CCG-Romania-Bucuresti, Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Guvernatorul BNR Mugur Isarescu este multumit de cum merge SUV-ul Dacia Duster si spune ca nu este deranjat de zgomotul mai intens de la viteze ridicate pentru ca prefera sa se grabeasca incet.
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
Mugur Isarescu il avertizeaza pe Emil Boc ca Romania poate ajunge din nou in colaps daca se iau masuri populiste in prag de alegeri.
MUGUR CIUVICA Moderator A3: Un primar vrea sa faca o toaleta de 60 de mii de euro intr-o scoala. Ciuvica:
google-analytics.com