Cautare

3022 de rezultate pentru "lista" (2.85 secunde)
Potrivit statisticilor, cele mai multe au fost achizitionate de Biofarm SA Bucuresti (3,8 milioane de actiuni) - societate la care, potrivit ultimelor înregistrari la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), pachetul majoritar de 60,69% din actiuni este detinut de o lista de actionari PPM -, rezultat al programului de privatizare în masa.
Zeci de proiecte depuse de autoritati locale si fermieri din Oltenia în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala au fost trecute pe lista de asteptare din cauza numarului mare de cereri de finantare înregistrate la nivel national. Teama existenta în rândul autoritatilor române, dar si al oficialilor de la Bruxelles ca agricultorii, firmele care activeaza în domeniu si administratiile din mediul rural nu vor fi în stare sa cheltuiasca decât o foarte mica parte din fondurile europene destinate dezvoltarii sectorului agricol s-au dovedit neîntemeiate.
Lista agentilor economici inactivi se publica în Monitorul Oficial, iar cea a celor propusi pentru a fi declarati inactivi, pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor (pe portalul ANAF), dupa CUI-ul societatii", a precizat directorul Directiei de Control din cadrul DGFP Dolj, Alexandru Barcan.
Noile reglementari au umflat lista inactivilor, de la ordinul sutelor, la cel al sutelor de mii. Ministerul Finantelor a stabilit prima lista a contribuabililor inactivi, dupa intrarea in vigoare a noilor criterii si proceduri de declarare a firmelor ca fiind inactive (prin Ordinul nr.
Pe lista de plata, la capitolul garantii de stat acordate unor firme care nu pot returna imprumuturile, sunt inca 2,47 miliarde de lei. ... Uneori reuseste, dupa ce Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) executa companiile aflate pe lista rau-platnicilor care indatoreaza statul roman prin credite externe.
Lista neagra Ceea ce ii nemultumeste pe angajatii de la TMK-Artrom Slatina este faptul ca, in ultima perioada, pe "lista neagra" au fost cuprinsi mai multi muncitori care s-au retras din sindicatele constituite la nivelul societatii, nemultumiti de modul in care liderii le reprezinta interesele.
Pe aceeasi lista cu Romania mai apar Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia. In ciuda semnalelor pozitive primite de la FMI, un fost economist sef al aceste institutii pune Romania pe lista tarilor care risca sa intre in incapacitate de plata.
Aveti aici lista de preturi", spune o doamna care serveste. Unii devin interesati de lista. ... • Lista de bucate a la Dinescu Pentru gurmanzi, vom enumera mai jos, cu tot cu preturile lor de lista, "Retetele lui Dinescu, pentru cuviosi si pacatosi" dat fiind ca unii trec prin post:
Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova a facut publica lista cu sumele pe care punctele termice (PT) le datoreaza furnizorului de agent termic, Complexul Energetic Craiova.
In ultima scrisoare de intentie, Guvernul s-a angajat ca pana la finele acestei luni sa selecteze noile echipe de management, insa pana la acest termen se va intocmi o lista de propuneri pentru cinci companii de stat.
- Pai, stiti, domnul Basescu a pus pe Facebook o lista cu produse pe care nu trebuie sa le mai folosim. ... Lasand la o parte absurdul acestei situatii, ma incearca un mare regret si o si mai mare neputinta observand cat de mari sunt lacunele din lista fostului presedinte.
Steaua a trimis, marti, la UEFA, lista cu jucatorii pe care ii va folosi in grupele Champions League. Steaua a trimis la UEFA lista jucatorilor cu drept de joc in Champions League.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Cauta in pagina sectiunea "Block app invites" si adauga in lista prietenii care te sacaie cu aplicatii si jocuri pe care le consideri SPAM. Pentru linistea ta, iti recomand sa blochezi toti prietenii din lista, chiar daca necesita ceva mai mult timp si efort.
Dai click pe More - Create List - denumesti lista si scrii numele celui sau celor care te intereseaza - Create. Odata creata, lista iti va aparea acolo in partea stanga la Friends.
xxx In timp ce definitivam lista, iubitul meu m-a speriat cu batai puternice in usa. ... "Faceam o lista..." Nu i-am spus despre ce lista era vorba, ca sa nu ii dau idei.
Guvernul a anuntat, recent, ca va transmite Comisiei Europene o solicitare formulata de Asociatia Romana a Carnii pentru ca reteta micilor romanesti sa fie inclusa pe lista retetelor traditionale.
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
A existat o lista lunga de candidati din care au fost retinuti in cele din urma pe lista scurta trei procurori din tari UE:
chiar daca mai candideaza pentru un fotoliu in Parlament, de ce nu a fost pus ca altii pe lista de consilieri pentru a trage respectiva lista in sus, asa cum se obisnuieste? Pesemne cineva a considerat ca nu poate trage lista in sus, ori...
google-analytics.com