Cautare

91 de rezultate pentru "eon flash" (2.73 secunde)
Diferenta a fost facuta insa de aplicarea celor 5 reguli de utilizare a materialelor flash, sugerate chiar de Macromedia cu ani in urma. ... Fara intro-uri in flash: potrivit unui studiu realizat de MarketingSherpa in 2003, 80% din utilizatorii de internet urasc intro-urile realizate in flash.
In cadrul targului Imobiliarium, E.ON Flash a oferit cadou energie timp pentru o luna. ... Vino la standul E.ON Flash si ia oferta de o luna gratis la energie. ...   1.Vino la standul E.ON Flash si fa o poza in rolul lui Captain Watt.
CEZ, EON, Enel si Electrica Furnizare SA cumuleaza facturile de curent electric cu taxa radio-TV, desi acest lucru nu este legal.
Harddisk-ul hybrid este de fapt unul normal doar ca are in plus o cantitate de memorie flash pe PCB in care sunt tinute diferite informatii. Memoria flash este non-volatila ceea ce inseamna ca informatia se pastreaza si la inlaturarea sursei de energie.
DRAMeXchange, companie specializata printre altele in analize ale pietei de memorii, a publicat un studiu privind gaura pe care o provoaca Apple in zona chip-urilor flash.
Unul din cele mai relevante dezavantaje pentru cei care folosesc un iPad pentru navigarea pe Internet este lipsa suportului pentru Flash. ... Pe scurt, banner-ele, animatiile si clipurile video Flash nu pot fi incarcate de browser-ul Safari de pe iPad.
Flash Adtron: ... Drive-urile Flash Adtron vor beneficia de doua tehnologii care vor creste performanta. ... Un SSD Flash al SanDisk de 32GB costa in jur de 600 de dolari, asa ca noile drive-uri Adtron vor avea un pret foarte piperat.
Memoria PRAM este una non-volatila, adica isi pastreaza informatia si fara sursa de curent, si, datorita numarului mare de cicluri de scriere, in jurul a 100 de milioane, se pozitioneaza ca un concurent serios al formatului Flash.
Flash mob in patru orase din Romania Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
Vedeau doar niste lumini de pozitie, flash-uri care se aprindeau alternativ, rosu sus, verde jos. ... Avea doua lumini, sus si jos, flash-uri pe care le folosea frecvent.
Acesta va fi oferit initial doar pe interfata USB si va folosi chip-uri de memorie NAND Flash. Posibil nu pentru mult timp, daca luam in calcul dorinta Intel de a produce in masa memorii cu schimbare de faza (PRAM) care vor rivaliza cu cele Flash.
In urma cu cateva saptamani Samsung anunta o noua linie de harddisk-uri care incorporeaza pe langa platanele magnetice si memorie Flash care ajuta la stocarea informatiilor cele mai des utilizate de calculator.
Ca echipare standard, noul notebook Intel dispune de un hard disk flash memory, astfel încât autonomia bateriei este de pâna la 14 ore.Hard disk de 256 GB pentru laptopuriPQI a scos de curând pe piata un produs destinat notebook-urilor, un solid state hard disk drive compatibil cu toate noile modele de laptopuri, informeaza site-ul www.hit.ro, care a citat PQI.
In cursul zile de joi, piata memoriilor Flash a primit o lovitura sub centura. ... Suficient insa pentru a perturba livrarile de chipuri flash cu 35%.
Corsair a lansat o noua linie de memorii externe pe USB denumita Flash Padlock. ... Corsair Flash Padlock exista in doua variante, de 1 si 2 GB, evaluate la 30, respectiv 40$.
Flash-uri succesive de pe contrasens - E Politie in fata Flash scurt - Il deranjeaza farurile tale Pui avarii cand cel din spate merge cu faza lunga. ... Poti sa-i spui si tu cu placere dand un scurt flash.
Cu noua serie de drive-uri bazate pe memorie NAND Flash, compania urca stacheta la 512 GB, fapt datorat si formatului 3.5" si nu 2.5" cum sunt oferite produsele concurente actuale.
PQI Turbo Plus foloseste in schimb chip-uri de memorie Flash in locul obisnuitelor discuri magnetice. ... Companiile au lucrat din greu si deja exista echipamente care ofera 64, 128 si chiar 256 GB de stocare flash.
Coreeni de la Samsung se folosesc de statutul lor de lider pe piata de memorii RAM si Flash, si anunta inceperea productiei in masa a primului drive de stocare SSD.
În urmatorii ani, vor fi tintite aplicatii software low-profile, dar foarte raspândite si utile, cum ar fi Adobe Acrobat Reader si Macromedia Flash, pentru a exploata vulnerabilitatile de securitate.
google-analytics.com