AMOSNEWS: Flash mob in patru orase din Romania

Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
Participantii la evenimentele care vor fi organizate in spatii centrale din cele patru orase vor dansa liber, fara o coregrafie prestabilita, pentru a arata natura sociala a dansurilor latino.
La eveniment va participa si Valentin Stefan, dublu campion national al Romaniei la salsa, caruia i se vor alatura peste 30 de instructori profesionisti de dans.
Flash mob-ul face parte dintr-o serie de evenimente similare organizate in comun de asociatiile si scolile de dans din intreaga tara incepand cu anul 2012.
In Bucuresti, flash mobul se va deplasa in trei locuri, respectiv Piata Unirii (de la ora 17,00), Centrul Istoric - Lipscani, in fata BNR (ora 17,30) si Piata Universitatii (ora 18,00). La Iasi evenimentul va avea loc la Pallas Mall, la Focsani in Piata Unirii, in timp ce la Galati participantii sunt asteptati la Galeria Real.
Romania ocupa unul din primele locuri din lume in salsa si bachata.