Cautare

91 de rezultate pentru "eon flash" (8.04 secunde)
Suntem in 2013 si vanzatorii cer, in continuare, pastrarea cutiei la produsele electronice, fie ca e vorba de un flash drive pe USB cat o unghie sau un televizor LCD cu diagonala de 2.2 metri.
Adobe Flash Player - este un plugin des folosit de catre multe site-uri, care poate crea lag-uri in functionarea computerului.
Camera frontala cu unghi de vizualizare impresionant Camera foto principala Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus si Led Flash pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport si foto panoramic.
Problemele pe care le va avea se limiteaza doar la browserul deInternet, desi uneori e posibil ca programul nedorit sa se raspandeasca prin altele precum Flash, Java sau QuickTime.
De asemenea, evitarea folosirii codului Flash si adaugarea unui fisier robots.txt permite o indexare eficienta a paginilor. Optimizarea se face pe termen lung Legaturi prietenoase O practica White Hat foarte populara si apreciata este cea a folosirii Friendly URLS.
Videoclipul este alcatuit din flash-uri ale personajului principal care se afla in spatiul dintre cele doua lumi, acolo unde se va decide daca mai primeste sau nu o a doua sansa la viata.
Sunt nerabdatoare sa cant live piesele mele si incerc sa anticipez sentimentul pe care il voi avea atunci cand, in loc de aplauze, cei prezenti vor claxona sau vor da flash-uri!
Un astfel de obiect a fost vazut, pe 21 octombrie, in postul Thakung, timp de circa opt ore, avand "o lumina flash continua si intensa".
Unul dintre barbati, Mihail Jujulin isi amintea ca in timp ce dormea in masina a fost trezit de flash-uri luminoase si de un suierat puternic;
Display-ul muzeului include si o declaratie scrisa de Evarist si Kathy Ruzicka, un cuplu din Grafton, Dakota de Nord, care au vazut un flash stralucitor de lumina in noaptea in care Johnson a spus ca a avut acea intalnire inexplicabila.
s-ar explica flash-ul alb stralucitor; apoi, in aceasta perioada a anului, cad multi meteoriti; cei doi piloti au vazut cel putin sapte pe acest drum.
Si flash-ul de lumina” e intalnit in eruptii vulcanice. Contraargumentele sunt ca nu a existat in zona nicio activitate seismica, or aceasta insoteste in mod obligatoriu eruptiile vulcanice;
Echipajul aflat la bordul unui al doilea vas de patrulare a raportat mai tarziu ca au vazut OZN-uri deasupra primului vas si un flash de lumina, urmat de o explozie care a distrus nava.
Cand Wagner si Campell au ajuns relativ aproape de aparitia luminoasa, aceasta s-a mutat in afara gardului cu o viteza incredibila, s-a ridicat la aproximativ 100 de metri deasupra solului, s-a impartit in trei sfere distincte si, cu un flash orbitor, a disparut.
Brusc, din partea de jos a navei a tasnit un flash, pe care martorul l-a caracterizat ca seamanand cu lumina unui stroboscop.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. Puteti citi un fragment din aceasta notita si cateva comentarii:
lentilele FLASH TO MIRROR activate pe Transitions XTRActive, care ofera un efect usor de oglinda. Formula moleculara exclusiva a tehnologiei Chromea7 face ca lentilele Transitions Signature VII sa reactioneze mai mult si la lumina solara indirecta, in comparatie cu alte lentile de acest tip.
Flash news! Nimeni, nicio femeie de pe lumea asta nu iese din casa sperand, in secret, sa fie violata. Nicio femeie nu se cearta cu barbatul ei, sperand sa-si primeasca o scatoalca.
Acum este momentul lui Tariceanu sa iasa in fata, este cota lui parte de flash-uri ale blitzurilor. In orice caz, dupa cum remarca si multi altii, da mult mai bine pe sticla decat Basescu.
Politistii vor pedepse mai mari pentru soferii care incalca legea in trafic. In urmatoarele luni, agentii de la rutiera vor sa inaspreasca sanctiunile pentru vitezomani si sa introduca noi amenzi pentru cei care conduc agresiv.
google-analytics.com