Cautare

91 de rezultate pentru "eon flash" (3.20 secunde)
Florin Tanase a avut un discurs destul de dur la finalul partidei FCSB - FC Voluntari 1-0. Capitanul ros-albastrilor nu a menajat nici arbitrul jocului, pe Adrian Cojocaru, dar nici pe patronul Gigi Becali.
Rapid a castigat la pas primul meci oficial disputat pe noul stadion din Giulesti, 3-0 cu FC Botosani. Antonio Sefer (21 de ani) a fost desemnat omul meciului si nu si-a putut stapani lacrimile la flash-interviu.
Din fata flash-urilor si claxoanelor acestora esti obligat sa te feresti, tot tu ai aceasta obligatie, ca esti o simpla Dacie ori o masina net inferioara bolidului ce nu tine cont de nimic sau esti chiar un simplu pieton care ai face bine sa stai naibii acasa, nu sa-ti permiti sa traversezi pe trecere, pe verde, in timp ce ei vin cu super bijuteria de la taticul.
La flash-interviu, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a incercat sa nu utilizeze cuvinte dure la adresa brigazii de arbitri, dar nu s-a putut abtine sa comenteze fazele litigioase.
flash-uri/ claxoane, gesturi amenintatoare sau obscene, agresiuni verbale. O pondere semnificativa a soferilor admit ca adopta comportamente riscante in trafic:
In functie de cat de cretin este poate da flash-uri. Atunci tu trebuie sa te retragi pe banda din dreapta.
La flash-interviu, Alexandru Chipciu (33 de ani), jucatorul lui U Cluj, a rabufnit. Mijlocasul a acuzat si maniera de arbitraj a lui Iulian Dima, a trimis sageti catre colegii sai, dar a vorbit si despre scandarile xenofobe care s-au auzit de-a lungul partidei.
Indicele flash scade in decembrie pentru 20 de tari membre europene. Cresterea numarului de locuri de munca din SUA s-a temperat si a calmat fluctuatiile Datele macro vor fi mai bune anul acesta.
Birligea a marcat golul doi al lui CFR Cluj, moment in care "s-a rupt jocul", asa cum a declarat Ciprian Deac la flash-interviu, insa inainte de a introduce balonul in plasa, atacantul campioanei l-a atins cu mana.
Antrenorul "din acte" de la FCSB si-a anuntat demisia la flash-interviul de la final si i-a luat prin surprindere chiar si pe jucatori.
Hagi a avut o reactie extrem de nervoasa dupa remiza dintre Farul Constanta si CFR Cluj, din Cupa Romaniei. "Regele" s-a dezlantuit la flash-interviu si cu greu s-a putut controla, acuzand mai multe aspecte ale acestui meci.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com