Cautare

91 de rezultate pentru "eon flash" (2.65 secunde)
limitarea tehnica la utilizarea tehnologiei GIF animat, bannerele Flash sau rich media nefiind compatibile cu majoritatea editoarelor de posta electronica;
La categoria memorie, aparatul se prezinta cu 128 MB Flash ROM si 64 MB SDRAM, care poate fi extinsa cu usurinta datorita slot-ului de Micro SD Card.
Ca si in cazul iPhone-ului de la Apple, controlul functiilor de telefon nu se face de la butoane ci prin intermediul unor icoane care apar pe ecran, avand interfata grafica bazata pe Flash.
Solid State Drive sunt acele unitati de stocare ce pastreaza informatia pe chip-uri de memorie flash si nu pe discuri magnetice ca la obisnuitele harddisk-uri.
Arhitectura noilor cipuri grafice va permite accelerare hardware pentru grafica vectoriala si animatii de tip flash, consumand mult mai putine resurse.
Un astfel de modul de 8GB are 4 memorii flash de tip NAND de 16Gb, un controller MMC si firmware asociat.
In spatele scutului protector se afla un drive normal, a carui stocare se face pe memorii flash. Din spusele producatorului, viteza de citire pe un drive Survivor este de 34 MB/s, respectiv 23 MB/s la scriere, fiind astfel unul dintre cele mai rapide de pe piata.
O facilitate interesanta este Intel Turbo Memory care permite producatorilor de notebook-uri sa integreze pe placa de baza memorie Flash NAND pentru reducerea timpilor de acces la datele de pe harddisk, dar si consumul de curent.
Cu toate lansarile din domeniul harddisk-urilor de 2.5", industria se indreapta, incet momentan, catre tehnologia de stocare bazata pe memorii Flash, asa numitele SSD-uri.
Oficialii companiei s-au gandit ca ar face bine sa imbine cele doua divizii, iar ca rezultat Samsung a lansat un chip de memorie Flash NAND de 4 GB.
cea cu stocare flash de 4 GB la pretul de 499$, sau cu 8 GB la 599$. Din cele peste 11.000 de persoane chestionate de o firma din Seattle / Statele Unite, 9% au declarat ca sunt foarte interesate de echipamentul celor de la Apple.
In tot acest timp, pretul memoriilor Flash a urcat si va ramane la valori mari cel putin pana cand Samsung va reveni la capacitatea de productie de dinainte de incident.
Touch Ultra are 12,7 milimetri grosime si este echipat cu o camera de opt megapixeli cu flash LED. Telefonul poate fi setat in asa fel incat camera acestuia face fotografia numai atunci cand persoana "prinsa" in obiectiv zambeste.
Printre marile avantaje se numara viteza superioara de incarcare a paginilor, noua interfata de setari si playerul Flash integrat. Lansat in versiune beta inca de acum trei saptamani, noul Google Chrome a fost lansat oficial ieri.
Telefonul are un ecran VGA cu rezolutie ridicata de 326 pixeli per inchi, o memorie interna de 8GB si suporta pana la 32 GB memorie prin intermediul unui card microSD. Camera foto are 8 magapixeli si este dotata cu dual LED flash.
Memoria interna flash SSD are 16 GB si poate fi extinsa cu inca 32 GB pe suport MicroSD. Memoria RAM este DDR de 1 GB.
si mentineti flash si JavaScript la un nivel minim, pe cat posibil. In esenta, asigurati-v&a ca site-ul este curat, usor de folosit si interconectat pentru a ajuta utilizatorul.
Dispozitivul este echipat si cu o camera de 5Mp, cu functie de auto-focalizare si orientare principala in spate si cu un flash cu LED, in plus fata de camera frontala de 1.3Mp, memorie de 1GB, conectivitate WiFi, precum si o carcasa texturata pentru o utilizare mai usoara.
tabletele de dimensiuni mai mari utilizeaza hard discuri similare celor din laptop-uri, in timp ce tabletele moderne mai mici contin memorii on-board de tip flash.
Un minus pentru browser este absenta Flash-ului, asa ca nu veti putea vedea filme de pe serialepenet.ro sau vplay.
google-analytics.com