Cautare

1130 de rezultate pentru "car pensionari braila com dudesti" (4.85 secunde)
"Deputatul PC Bogdan Ciuca a recunoscut ca PC i-a ajutat pe acei pensionari sa ajunga la Bucuresti. ... Trebuie subliniat ca la Bucuresti au fost pensionari cu venituri mici, si nu oameni de-ai nostri, asa cum au spus democratii".
Primul care a laudat activitatea organizatiilor de pensionari a fost deputatul PC Bogdan Ciuca, urmat de deputatul PNL Emil Strunga.
Trebuie gasita solutia normativa pentru respectarea deciziei CCR privind contributiile platite de pensionari Presedintele Comisiei juridice din Senat, Toni Grebla (PSD), a facut marti un apel catre reprezentantii Executivului solicitandu-le sa gaseasca o ‘solutie normativa‘ pentru respectarea deciziei Curtii Constitutionale privind contributia de asigurari de sanatate platita de pensionari.
Sute de pensionari s-au imprumutat in ultima vreme la Casa de Ajutor Reciproc Gorj, pentru a avea bani cu care sa-si achite facturile sau sa-si ajute nepotii. Peste 620 de pensionari au luat, in luna august, bani cu imprumut de la CARP Gorj.
La cateva agentii ale CEC Bank, oamenii au stat ieri la cozi ore in sir, fie pentru ca s-au terminat banii din bancomate, fie din cauza aglomeratiei produse Multi pensionari care au vrut, ieri-dimineata, sa isi ridice pensiile de la bancomatele CEC Bank din Craiova au avut surpriza sa le gaseasca fara bani.
- Numarul de pensionari care beneficiaza de cresterea punctului de pensie de 1000 lei, de la 1 Iulie, este de 5.076.774. - Numarul de pensionari carora le-a crescut pensia de la 400 la 520 lei, de la 1 Februarie, este 1.022.168.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Babele astea au mers pe langa caruta sau car, sa le fie mai usor animalelor.
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, si ministrul Turismului, Elena Udrea, au facut duminica Guvernului si Presedintiei un cadou inedit - un car cu oua gigant- , confectionate din ipsos si incondeiate in stil bucovinean.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor cetatenilor, edilii au luat decizia de a transforma o ambulanta veche in car mortuar. ... Astfel, in urma cu aproape doua luni a prezentat in fata consiliului local un proiect de hotarare prin care ambulanta sa fie transformata in "car mortuar".
Mai trebuie spus ca sumele colectate pe statele de plata, reprezentind cotizatiile de sindicat, nu au fost virate in contul sindicatului, iar sumele colectate pe statele de plata insemnind cotizatiile la CAR nu au fost virate in contul CAR.
La randul sau, M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi pentru Romania, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de 551. ... Cifra de afaceri M Car Trading a crescut cu 5,7% in 2008, la 77,9 milioane euro.
Insa organizatorul a trimis safety car-ul pe pista si a decis sa o opreasca motivand ca ploua prea tare. ... Intra safety car-ul si cursa se reia dupa cinci tururi.
Ca si zeul solar, in viziunea populara Santilie se plimba intr-un car tras de cai inaripati, luminand cerul cu fulgerele si sagetile sale de foc. ... Spun taranii ca Sfantul Ilie se plimba pe cer intr-un car care, pentru a nu aluneca, are niste cuie pe roti.
In primul car alegoric s-a aflat Radu Mazare, costumat in Suleyman Magnificul, el fiind inconjurat de mai multe cadane. ... De asemenea, Radu Mazare a premiat cateva cluburi pentru cel mai frumos car alegoric, dar si pentru cel mai bun spectacol.
peste tot s-ar organiza măcar concursuri de genul celor de la admiterea în liceu şi în şcolile profesionale.
peste tot s-ar organiza măcar concursuri de genul celor de la admiterea în liceu şi în şcolile profesionale.
Şi măcar dacă ... măcar vreo patru-cinci luni de aici încolo va fi o linişte plăcută
ne bucurăm măcar de atata lucru. ... romani fraţi măcar de faptul că
„provincia” va spulbera speranţa oţelarilor măcar într-un egal. ... nu au nici măcar teren unde să
google-analytics.com