Cautare

344 de rezultate pentru "bere bavareza" (7.45 secunde)
Aceleasi cantece de leganat halba de bere. ... O victorie pe care o savurez acum cu Radu la o bere nefiltrata.
Cu sticla de bere intr-o mana si cu geaca in cealalta Marian Leustean se considera un mare norocos. ... - Cand am observat ca focul ajunge la tavan, cu mana dreapta mi-am luat geaca si cu stanga, sticla de bere aproape plina.
Serbarile campenesti, chioscurile cu bere si spectacolele nu lipseau, dar sindicatele fusesera interzise. ... In 2003, pentru prima oara inistoria postdecembrista, o confederatie sindicala (Blocul National Sindical) a incercat organizarea unei adunari populare, cu mici, bere si muzica, pentru a serba acesta zi.
cu Baileys-3,5 euro -bere 2-3 euro -suc - 1,5 euro -inghetata:
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
A fost omul, printre altele, mare director mare pe la fabrica de bere. Tot cartierul meu avea bere, sub pret, de la fabrica in cauza!
sticle sparte (deci cioburi), capace de la sticlele de bere, scoici sparte, alge si o apa care semana a namol verde. ... Bucati de sticla (d-alea de taie turistii in talpa piciorului), capace de la sticlele de bere, mucuri de tigara, alge...
Intr-o competitie in care vechimea conteaza in egala masura pentru toata lumea, atit la bere sau vinuri, cit si la confectii sau incaltaminte, e normal ca fiecare sa incerce sa avanseze cit mai mult in trecut, daca-mi permiteti exprimarea.
Un camion incarcat cu bere s-a rasturnat la intrarea in Constanta. Sute de sticle au ajuns pe sosea dupa ce intr-o curba camionul a intrat in balans, iar toata marfa depozitata in camion s-a rasturnat.
1 Mai muncitoresc cu mici si bere. ... Deocamdata insa, sa ne bucuram de 1 Mai, de week-end-ul de dinainte de "dezmatul" muncitoresc, cu mici si bere - fie ca vin din cosul nostru sau al lor de cheltuieli...
Este ceva normal, din moment ce taranul roman nu face bere sau whiskey, ci doar vin si tuica, dar aceasta din urma este tinuta sub cheie pentru ca stie ca oricind nevasta sau pruncul s-ar putea da la cei citiva litri de "alcool tare".
au spart sticle de bere, au provocat scandal, au spart geamuri si au ranit-o pe I. ... au spart sticle de bere, au provocat scandal, au spart geamuri si au ranit-o pe I.
Mai este de retinut ca Moldovan le-a pus gind rau judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga, ca urmare a insistentelor si plingerilor formulate de omul de afaceri Mircea Radu Pentie, patronul grupului de firme Peram Oradea, care se ocupa cu producerea si comercializarea de alcool, bere si apa minerala.
Am vrut si eu sa cumpar o bere si nu am avut de unde. A trebuit sa ma plimb pe toata plaja sa gasesc o terasa sa iau ceva.
'pi la patrat' in mare, ca tot romanul va sta pe un sezlong, cu umbrela si o bere in mana, si ca vom reusi acel turism pe care nu l-a facut Agathon cand a fost ministru.
La spectacolul care a urmat mitingului au cantat, cate doua-trei piese, formatiile Bere Gratis, Proconsul (din care face parte Bodo, ginerele lui Traian Basescu), Directia 5, Parlament, Un-Q Sapro si Morometzii, Iris, Cassa Loco si Voltaj.
Basescu dadea ca exemplu o lege prin care se acordau anumite scutiri fabricilor autohtone de bere. El anunta ca va trimite Parlamentului legea spre reexaminare.
aperitiv, ciorba, friptura la gratar, pastrav prajit, desert, tuica de prune, vin si bere. Dupa chitanta ministrului Oprea, o portie atat de consistenta a costat doar 7,5 lei.
3) pe strada Motilor, in zona Fabricii de bere Ursus, unde un pluton aflat sub comanda maiorilor Laurentiu Cocan si Valeriu Burtea a omorat 9 oameni si a ranit 13 dintr-o coloana de demonstranti care venea din cartierul Manastur;
Accizele la bere vor fi de 0,74 euro/hl (berea produsa de producatorii independenþi cu o capacitate de producþie anuala sub 200 mii hl va fi accizata cu 0,43 euro/hl), vinurile linistite nu vor fi accizate in timp ce vinurilor spumoase li se va aplica o acciza de 34,05 euro/hl, produsele intermediare vor avea o acciza de 51,08 euro/hl.
google-analytics.com