Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (3.52 secunde)
Persoanele instarite, dar care nu au venituri declarate va trebui sa dea socoteala Fiscului de unde au avut bani pentru masini luxoase, vile impozante si conturi bancare grase.
Prezent la aniversarea Bursei de Valori Bucuresti, Basescu a spus ca romanii sunt mintiti zilinic in ce priveste reducerile salariale, fara a se spune de fapt ca statul nu are bani pentru lefuri mai mari. ... Banisorii acestor oameni sunt bani pe care nu-i producem, ii imprumutam pentru a-i plati.
Bugetul comunei Leu sta sa explodeze din cauza investitiilor in obiective pentru care primaria nu mai are bani. ... "Nu am alocat acei bani din cauza neregulilor pe care le face acest primar", a raspuns viceprimarul Iulian Cristescu.
Si pentru care s-au risipit enorm de multi bani publici. ... Si, in acest fel, partidul, pe bani publici, adopta culoarea verde. ... Pe bani publici.
Reprezentantii celor doua partide s-au aprins din cauza sumelor de bani trimise de guvern in teritoriu pentru echilibrarea bugetelor locale. ... Prioteasa se plansese ca grosul banilor a fost directionat catre primarii PDL, in dauna celor PSD, aflate intr-o acuta criza de bani pentru cofinantarea proiectelor de infrastructura.
"Nu-i posibil sa nu aloci bani la Salubritate fiind ca 'Asa vrem noi acuma, ca suntem majoritari!'. ... Primarul sustine ca salubrizarea orasului este o prioritate pentru el, iar pentru asta va cere mai multi bani in bugetul de anul viitor.
Am luat, slava Domnului, si noi primari, a luat si PNL, dar acum, in care ai dosar penal daca nu treci la UNPR, iar daca treci iti rezolva imediat, nu ai bani nici pentru salarii in primarie, dar daca treci la UNPR iti vin miliardele de nici nu stii ce sa faci cu ele, nu a existat niciodata.
Municipalitatea craioveana are sanse sa-si recupereze milionul de dolari destinat reparatiilor de drumuri, bani pe care i-a primit de la guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu, dar i-au fost luati de guvernul lui Victor Ponta Povestea milionului de dolari are inceputul in primele zile ale lunii aprilie, cand cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu a aprobat o hotarare de guvern prin care aloca primariilor fonduri totale de 648 de milioane de lei, din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului.
Impreuna cu mai multi jurnalisti acreditati la Palatul Victoria, Ponta a mers la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus ca are date ca acest imobil a fost pregatit, cu reparatii din bani publici de peste un milion euro , ca viitoare locuinta a lui Traian Basescu la finele mandatului "In 2010-2011, cand salariile si pensiile erau taiate, aceasta locuinta apartinand Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, la solicitarea lui Traian Basescu, a fost pregatita cu reparatii de peste un milion euro din bani publici, pentru a fi ocupata de Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte.
Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele. ... "O vreme a mers, insa lumea nu are bani, bea tot pe credit si mai am doar un bar.
Bancnotele noi, ale leului denominat, prezinta aceleasi portrete aflate pe actualii bani si, in linii generale, fondul color folosit in prezent cu exceptia hirtiei de 500 de lei, care va prezenta portretul lui Mihai Eminescu "Am avut in vedere pastrarea actualei structuri de cupiuri.
Potrivit actului normativ, cei mai multi bani ii va primi Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, al carui buget se majoreaza cu 585,7 milioane de lei.
Din putinii bani pe care ii castiga lunar, romanii folosesc cea mai mare parte pentru cumpararea produselor alimentare. ... Faptul ca cei mai multi bani merg pe mancare si medicamente a fost confirmat si de Constantin Gruia, un craiovean pensionar.
Legalitatea sumelor de bani depuse de directorul Paris Carapid este contestata de Samson, care are convingerea ca aceste sume de bani, transferate de Carapid in contul Asociatiei PAS ca investitie-aport de capital, nu au fost depuse de acesta in banca, operatiunea fiind catalogata de acesta drept o "spalare de bani".
Acesta solicita acum bani de la SAPARD pentru afaceri mult mai excentrice, ca o crescatorie de porcusori de guineea, cabinete pentru masaj oriental in agropensiuni sau achizitia unui elicopter pentru lucrarile agricole.
Autoritatile doljene nu mai au bani pentru salariile profesorilor din invatamantul preuniversitar. ... se vor lua bani de la localitati bogate si se vor redistribui la cele sarace.
Sute de pensionari isi vand in aceste zile certificatele de actionari la SIF pentru a face rost de bani.
"Daca as avea ceva bani, mi-as face o casa, nu as cumpara-o de-a gata. Asa pot sa-mi iau azi pamantul, iar peste un an, cand mai am o suma de bani, sa incep constructia", a spus Alina G., o craioveanca de 30 de ani.
Astfel, daca in 2006 s-au transferat cu 40% mai multi bani decat in anul anterior, in 2005 fata de 2004 s-au trimis cu 170% mai multi euro.
Spitalele din Olt vor ramâne fara bani de luna viitoare. ... Motivul pentru care spitalele nu au primit fonduri este, potrivit acestuia, faptul ca „programul de evaluare a sanatatii înghite foarte multi bani“. Cu alte cuvinte, medicii de familie si laboratoarele au lasat spitalele fara bani la sfârsitul anului.
google-analytics.com