Cautare

135 de rezultate pentru "anunturi" (3.14 secunde)
UCM va incerca sa convinga electoratul maghiar sa participe la referendumul din 19 mai si sa voteze in favoarea sefului statului suspendat, Traian Basescu, cu 20.000 de fluturasi, 100 de afise si cu anunturi electorale in presa.
"Toate aceste anunturi ca PNL sau PD nu vor incheia intelegeri cu PSD vor trebui sa inceteze fiindca pentru crearea unei majoritati nu exista o alta solutie in afara de acea de a colabora cu social-democratii", a mai spus liderul peremist.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie s-a distins, in doi ani de zile, printr-o "graba deosebita" care a facut ca unii membri ai Cabinetului sa fie anuntati ca fac obiectul unor cercetari.
Geoana a reluat marti atacurile facute luni la adresa premierului si presedintelui pe tema ultimelor anunturi ale celor doi privind votul uninominal.
In ceea ce priveste desemnarea candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor nu se grabeste sa faca anunturi, pentru ca, asa cum spune si vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, "toate la timpul lor".
"Din pacate, putem vedea ca ultimele desfasurari de evenimente politice au slabit dorinta autoritatilor romane de a realiza obiective concrete, limitandu-se numai la anunturi de lupta impotriva coruptiei", a mai mentionat presedintele grupului PPE-DE.
Toate aceste anunturi despre cine scoate pe cine de la guvernare par oarecum deplasate acum. Eu am avut o pozitie in decembrie anul trecut si cred ca era util sa nu intram la guvernare.
Liderul social-democrat a comentat si noile anunturi de candidatura pentru alegerile prezidentiale. "Oricine intra in competitie este pentru noi un avantaj si nu un dezavantaj.
Blogul de campanie al lui Crin Antonescu nu contine o sectiune de voluntariat, insa filialele judetene ale partidului au postat pe diverse forumuri anunturi.
Primul-ministru Emil Boc i-a amenintat in februarie pe ministrul Finantelor si pe cel al Muncii ca ii remaniaza daca mai fac anunturi fara sa se consulte cu el.
Sa traiti bineeee !!!' In fotografia din viitor, anul 2014, pe ecranul televizorului, la postul OTV, sunt doua anunturi: 1) "Senzational:
Totusi, pe site-urile de recrutare nu se remarca o evolutie semnificativa a numarului de anunturi de angajare publicate de angajatori.
Vor fi anunturi oficiale de la Tribuna Senatului. Vom vedea si votul pe motiune si vom intelege care este raportul real de forte" (Agerpres) Dupa sedintele de partid liderii USL si-au retractat declaratiile privind obtinerea majoritatii in Senat, invocand presiuni ale PDL si ale presedintelui Traian Basescu.
"Ziarele sunt pline de anunturi, barbatii ofera servicii sexuale, fetele masaje erotice, mai bine dam cu tamaie...", declara Prigoana. Prigoana isi schimba atunci opinia si spunea ca va reveni cu un proiect de incriminare a prostitutiei, pentru ca in actualul cod penal ea nu mai este decat o contraventie.
reinfiintarea economatelor, anunturi pentru marirea salariilor in vara lui 2012 (taman inainte de alegeri) si pregatirea terenului la FMI si pentru alte cheltuieli "sociale".
N-ar fi exclus sa traim ziua in care, in loc de reclama color la binefacerile exploatarii multilaterale a Rosiei Montane, presa si ecranele sa ni se umple de anunturi color 'cautam diversionisti de toate varstele, gradele si competentele'.
Informati de noi despre aceste doua anunturi, uimitor, nici Chelaru, nici Grebla nu stiau de ele. Iata ce ne-au declarat.
Se pare insa ca in spatele acestor anunturi au stat amenintarile lansate dinspre Cotroceni. S-a incercat o strategie de bulversare a parlamentarilor si amenintari cu dosare.
Eu nu fac astfel de anunturi la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru aceasta functie. Victor Ponta era un presedinte mai bun decat actualul presedinte al Romaniei, a spus Liviu Dragnea, luni seara, la Romania TV.
Klaus Iohannis a facut aceste anunturi si a plecat. Nu a fost o conferinta de presa - de altfel, de cand nu a mai fost o conferinta de presa la Cotroceni?
google-analytics.com