Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (2.84 secunde)
Anca ANDREI) Se pare ca actualul ambasador al SUA la Bucuresti are zilele numarate. Administratia Trump vrea sa il inlocuiasca si deja a pus pe lista scurta trei nume foarte interesante si surprinzatoare in acelasi timp.
Zilele unor localitati, verificarea stadiului unor lucrari publice de importanta (Dragalina), participarea la manifestari religioase, cultural-artistice, deschiderea anului scolar, intalniri cu primarii si mediul de afaceri repetate, zeci de audiente la Biroul senatorial saptamanal, alte preocupari se pot urmari si pe pagina sa de facebook.
nu mai e nici o viteza deja, si in zilele cand sarbatorim totusi ca ne-am dublat venitul din anul cand am fost invitati sa aderam si pana azi sa ne gandim ca tot acest context favorabil, care ne-a permis sa fim iresponsabili practic fara nici un cost, si-a trait zilele, si fara viziune si solidaritate nationala in anii care urmeaza o sa pierdem pentru copiii nostri si ce am castigat cu destula truda, concluzioneaza Alina Mungiu Pippidi.
Pentru emisiunea cu scadenta la 90 de zile, cumpararea de certificate se poate face de pe 2 pana pe 26 noiembrie in zilele lucratoare, iar plata va avea loc in intervalul 31 ianuarie - 24 februarie 2005, tot numai in zilele lucratoare.
Politica economica a Cabinetului Tariceanu trebuie sa treaca zilele acestea testul FMI.
Petrom ne mai informeaza ca zilele de varf sunt 22-24 si 30-31 decembrie si se prefera "plinul".
Chiar zilele trecute mass-media anunta ca ministrii de Finante din Uniunea Europeana vor solicita Romaniei saptamana viitoare sa aiba in vedere majorarea unor impozite pentru a creste nivelul veniturilor la bugetul de stat si a incuraja investitiile, in perspectiva aderarii la UE.
"Zilele responsabilitatii sociale" este un eveniment care va avea loc, in perioada 4-5 mai, la Centrul de Informare al Cetatii Oradea.
Perimetrul in care va fi amplasat urmeaza sa se stabileasca in zilele urmatoare. ... Interventii vor avea doar cei de la Regia de Apa, care urmeaza sa schimbe o portiune de canal si mai multe tevi de apa in zilele urmatoare", a spus Nedelescu.
Cu scopul de a facilita contacte dintre producatori si comercianti, zilele de 24 si 25 mai vor fi dedicate intalnirilor dintre producatori si comercianti, in cadrul manifestarii intitulate "Zilele Comerciantului", care va include, pe langa prezentari ale colectiilor de moda, si seminariile de actualitate:
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va repeta in zilele urmatoare licitatiile pentru inchirierea spatiilor din noul Terminal de Pasageri al celui mai mare port autohton de la Marea Neagra, alocate amenajarii unui bar, a unui magazin de suveniruri, a unei case de schimb valutar si a unei unitati comerciale de tip duty-paid.
Intalnirea de la CCI face parte din Caravana de informare "Zilele femeilor antreprenor", derulata cu sprijinul Retelei Centrelor Euro Info.
Incalzit de cele peste 35 de grade Celsius, litoralul sudic a fost asaltat zilele acestea de un numar neasteptat de mare de turisti.
Prin absorbtia unei anumite cantitati de caldura din mediul ambiant, atmosfera locala se raceste temporar cu cateva grade Celsius, suficient cat sa combata efectele disconfortului termic cauzat populatiei de zilele caniculare.
Compania Ford Europa si-a anuntat din nou, zilele trecute, intentia de a-si deschide o filiala de productie la Daewoo Craiova prin inchiderea fabricii din Valencia, relateaza presa romaneasca, citand ziarele spaniole.
Zilele urmatoare vom face insa cumparaturile finale - nu-mi place sa le las pe ultima suta de metri pentru ca e mult prea aglomerat", a spus Magda Paraschiv, o mama venita la cumparaturi cu fetita ei.
Si Targul de apartamente "Condominium 2007", deschis zilele acestea la Bucuresti, vine cu o oferta bogata de locuinte la bloc, din pacate insa mult prea putin accesibila pentru cei mai multi dintre romani.
Cel mai interesant urmareste activitate firmelor de bunkeraj din Portul Constanta si urmeaza a fi mediatizat zilele acestea, dupa finalizarea cercetarilor.
Potrivit unui comunicat emis de OMFM zilele trecute, in intervalul 29.03-27.04.2007, oficiul organizeaza inscriere in banca de date pentru sudori MAG (sudura carcase autobuze) in Polonia.
"Test the best" Sub aceasta lozinca Cefin Romania a organizat, in zilele de 4 si 5 aprilie, sesiuni de test drive pe un traseu de 70 km lungime, astfel incit presa de specialitate si clientii sa poata testa calitatile noului model.
google-analytics.com