Cautare

61457 de rezultate pentru "ziarul de braila din 27 08 2010" (4.22 secunde)
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
OZN-uri la inceput de secol XX (Autor: ... FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga.
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
New York Times, din nou despre OZN-uri (Autor:
Cum s-a nascut ziarul Libertatea (Autor : Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
MISCAREA DE REZISTENTA:
Ziarul Financiar informeaza: ... E nevoie de reorganizarea administrativa a tarii. ... Solicitarea noastra catre Fond a fost sa ramanem in acord inca doi ani pentru ca problemele sa fie realizate", a declarat presedintele Traian Basescu la conferinta "Revenirea Economiei", organizata de Ziarul Financiar.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Presa din Europa, SOCATA de rezultatul europarlamentarelor: "Cutremur politic" • Presa europeana este luni in stare de soc dupa "seismul politic" reprezentat de progresul partidelor eurosceptice in alegerile europene, si in special cel al Frontului National, de acum inainte "primul partid al Frantei", relateaza AFP.
O cifra rotunda, un moment de aduceri aminte pentru toti cei care au contribuit, intr-un fel sau altul, de-a lungul timpului, pentru ca ziarul sa fie ceea ce si-a propus, adica “un cotidian de informatie si atitudine“, care sa prezinte cu maxima corectitudine evenimentele la care urma sa fim martori.
Traian Basescu a dorit sa arate ca a primit avizul 1181 de la INEC. ... prin adresa din 31.11.2009 s-a solicitat cu privire la o inregistrare de pe un CD intocmirea unui aviz sa se stabileasca daca inregistrarea contine urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii.
Marius Tuca ne aduna la sedinta de sumar Multi au auzit aceasta invitatie in cele doua decenii de Jurnalul National. ... Unii si-au dat seama ca le lipseste ceva si dupa cateva poticniri in halte obscure, si stres de mers cu nasul, au coborat.
L-am cunoscut si eu pe Gica Voicu in perioada in care a condus ziarul National, era ca un tata pentru noi, jurnalistii mai tineri care scriam la acea publicatie si care devenise pe atunci una dintre cele mai citite din Romania.
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. Ce sa mai zicem de peremisti ca ei sint suparati pe toata lumea.
'Maine colegii de la Cotidianul vor lucra pentru ultimul numar al ziarului.
Un ziar la care au fost descoperiti activand bine-mersi turnatori de odinioara a postat pe prima pagina "lista rusinii". Lista cu personalitati proeminente - a zis ziarul cu pricina - care au colaborat cu Secu, si-au turnat vecinii, colegii de facultate... Deschidere de ziar cu poze, nume, tot tacamul.
Ziarul Financiar informeaza : ... Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
Ziarul Azi publica articolul "Boc minte nesimtit", pe care il puteti cit in continuare. 'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
google-analytics.com