Cautare

1430 de rezultate pentru "valori" (3.04 secunde)
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii si senator, Anca Boagiu (foto), a afirmat ca a fost socata sa gaseasca in Minister, intr-o perioada de criza, in care piata constructiilor, cea imobiliara a cazut, valori ale exproprierilor, in unele cazuri de 70 de ori mai mari decat cele pe care notarii le evalueaza si le publica anual.
'Politologul Vladimir Tismaneanu a anuntat, azi, ca a decis sa returneze premiul "Ion I.C.Bratianu", primit in 2001 de la conducerea PNL, el declarand ca "formarea iminenta a unei "Aliante de Stanga-Dreapta" care sa includa si PSD-ul condus de Victor Ponta, anuleaza, din punctul meu de vedere, credibilitatea actualei conduceri PNL din perspectiva autenticelor valori liberale".
"Toate aceste masuri trebuie sustinute de cei care cred in competenta, in creativitate si in initiativa privata, ele reprezentand de altfel adevaratele valori ale dreptei.Unde Sunt Liberalii care ar trebui sa sustina alaturi de noi aceste valori, sa sustina IMM -urile, progresul, competitivitatea, tinerii, libertatea de exprimare si nu in ultimul rand reforma si modernizarea statului de drept.
Cu toate acestea, mult prea europeanul partid PDL, membru al familiei partidelor populare europene, sta si mediteaza, asteptand sa vada "cum va evalua situatia" si anuntand ca "va reactiona daca simte ca domnul Urban daca s-a desprins de setul nostru de valori." Care evolutie? Care valori?
Trebuie sa marturisesc ca ma incearca o anumita simpatie fata de schimbarea la fata si la valori a domnului Geoana. ... Daca stanga intelege sa asume valori crestine si sa le exprime prin vocea demna si indurerata a domnului Mircea Geoana, de ce n-am saluta variatia?
Ponta scrie pe blogul sau ca victoria lui Francois Hollande este importanta pentru Romania, adaugand ca Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog, populist fara limite, total lipsit de valori si scrupule.
Excluderea CCR de la controlul asupra hotararilor Parlamentului, neconstitutionala Solutia legislativa care exclude de la controlul de constitutionalitate hotararile Parlamentului ce afecteaza valori si principii constitutionale este neconstitutionala, a decis, luni, Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), care a admis astfel sesizarea depusa de 67 de deputati PDL.
Imense si de netrecut pareau barierele inchegarii unei compozitii care sa exprime, sa cultive si sa promoveze valori autentice comune izvorate din propriile valori care marcasera destinele politice de pana atunci ale:
"Cateva valori mereu necesare: ... In ciuda acestor realitati, o suma de valori specifice armatei s-au pastrat si dau masura increderii de care se bucura aceasta institutie si acum, ca si in trecut.
Ca sa nu se ajunga la o asemenea decizie, de-a dreptul dramatica, cei care conduc Romania ar trebui sa aiba mereu in fata ochilor doua valori supreme:
Aceste valori nu puteau fi ignorate. ... El constituie marturia vointei politice de a recladi pe principii si valori noi colaborarea cu tarile vecine.
Trecerea la leul greu, prin taierea, de anul viitor, a patru zerouri din coada leului, ar putea determina un interes crescut din partea investitorilor pentru cumpararea de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), informeaza site-ul www.bloombiz.ro.
Actiunile Rafo Onesti tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti sunt in stadiul de tranzactionare oprita. Potrivit Ziarului de Bacau, saptamana trecuta, Bursa de Valori a avut ea insasi o evolutie oscilanta, debutand cu o crestere luni, cand toti indicii au inregistrat maxime istorice si majoritatea societatilor au crescut.
In opinia acelorasi analisti financiari din mediul bancar, rezultatul acestei valori scazute a dobanzii de referinta se va regasi in politicile privind creditele pe care le adopta bancile.
Denominarea implica eliminarea a patru zerouri din actualele valori, urmind ca actuala bancnota de 10.000 de lei sa devina un "leu greu ". ... Denominarea aduce cu sine revenirea la valori pe care le-am mai avut pe bani si in trecut.
Tranzactiile in marja sau tranzactii pe credit reprezinta acele operatiuni cu valori mobiliare sau instrumente financiare derivate efectuate de catre o societate de servicii de investitii financiare (SSIF) in numele clientului sau, pe baza unui credit acordat acestuia pentru cumpararea unor valori mobiliare sau a unui imprumut de titluri destinat efectuarii unor vanzari in lipsa.
O parte a actiunilor RomTelecom aflate in proprietatea statului vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti sau pe pietele straine, cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, potrivit ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Fondul Proprietatea va fi constituit ca un organism de plasament colectiv in valori mobiliare, al carui capital social initial va fi format din actiunile detinute de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei la diverse societati comerciale, din creantele statului roman in strainatate, precum si din alte tipuri de active care vor fi stabilite prin hotararea de infiintare a Fondului.
Valori care se apropie de un milion de dolari au fost atinse de ROMAT SA si RATB. ... Terminalele BRM Constanta si BRM Iasi au inregistrat valori de tranzactionare situate intre 100.000 si 150.000 de dolari.
Tocmai pentru a gasi cea mai buna solutie pentru impozitarea acestor castiguri, “care reprezinta un caz mai complicat“, experti din cadrul MFP au in prezent intalniri cu reprezentantii Bursei de Valori, dar si cu cei ai Comisiei Nationale de Valori Mobiliare.
google-analytics.com