Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (6.68 secunde)
Pastrarea arhitecturii traditionale, a interioarelor tipic taranesti, a retetelor gastronomice traditionale, transmise din mama-n fiica, a portului popular, a obiceiurilor de sarbatori, a colindelor si muzicii traditionale, este in avantajul satenilor.
De vineri pana duminica, intre orele 10.00-18.00 sunteti asteptati intr-o lume aparte, cu produse traditionale, mesteri populari, artizani si colectionari.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR. ... Nu de putine ori, la standul Cozonac Domnesc au fost vazuti cumparand produse traditionale si actorii Ion Caramitru si Mitica Popescu, dar si cantareata Ozana Barabancea.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Emil Florescu a participat in aceste week-end la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, organizat in curtea MTR, cu:
Gina Discalicau participa constant la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Fiind vacanta, ma mai ajuta la targurile traditionale si fiul meu, Thomas.
produse traditionale din carne tocmai din Iasi, Cozonac Bujor, specialitati de la Targul Domnesc: ... Va vor incanta cu mestesuguri traditionale domnul Lepadatu de la Babeni, Valcea- cioplitor in lemn, Domnul Iorga din Olari - olar de la Horezu cu roata Olarului si D-na Filoteea Drajmici - incondeietoare din Bucovina.
Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale.
Targul Gospodarilor, deschis in Calarasi pana pe 24 decembrie Deschis pe 9 decembrie, in fata Cinematografului Orizont, Targul Gospodarilor ofera acum, inaintea sarbatorilor de iarna, produse traditionale dintre cele mai diverse, pe gusturile tuturor.
must si gratare, bunataturi la ceaun, palinca si vinuri de Panciu, branzeturi, placinte, turta dulce si covrigi, dulceturi si zacusti de la Tartasesti, miere , ceaiuri si plante aromate de gradina, prajituri traditionale din Maramures, legume si fructe de sezon ca intr-o piata taraneasca autentica.
Dorin Negrau si-a prezentat de curand, mai precis pe 17 septembrie, la New York Fashion Week, cea mai recenta colectie a sa, QUEEN - BLOUSE ROMANIAN”, aducand cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!
Din Maramures puteti degusta prajituri traditionale atestate, miere de la Stupina Onea dar si preparate din carne mangalita, din Harghita dulceturi si siropuri traditionale de pe Dealurile Martanusului si Kurtos Kolac, din Moldova Cozonac Domnesc si Cozonac Bujor, aliverci si poale-n brau, preparate din carne de la Gust de Bucovina, din Vrancea vinuri de Panciu, din Arges branzeturi si cascavaluri de Albota, tuica de Cuca, turta dulce din Pitesti si zacusti de la Poiana Fermecata, , prajituri de la Braila.
Afla de la medicul nutritionist Mihaela Bilic cum putem manca preparate traditionale de Craciun fara sa ne ingrasam / mariustuca.ro / Autoare:
cele traditionale, cu o singura planta (ceaiul de galbenele, ceaiul de cozi de cirese, ceaiul de tei, ceaiul de menta, ceaiul de musetel), dar si ceaiurile combinate (mixuri de plante facute dupa retete ale specialistilor nostri. ... Avem o gama de 230 de retete traditionale.
Chirila este una echilibrata din punct de vedere nutritional, include alimente bio sau traditionale si, pe langa eliminarea treptata a kilogramelor suplimentare, contribuie si la eliminarea toxinelor. ... bio sau traditionale.
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara. - De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara!
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Anuntata cu multe surle si trambite pe mai multe canale media, sarbatoarea (organizata de catre Primaria Municipiului Bailesti, Consiliul Local Bailesti si Casa de Cultura Amza Pellea) s-a dovedit, in opinia mea, un desavarsit esec si un nou prilej de substituire a unor valori traditionale cu non-valori sau simboluri false.
google-analytics.com