Gina Discalicau participa constant la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
La editia din week-end-ul trecut a participat impreuna cu unul din cei patru fii ai sai, Thomas, de 14 ani.
De la standul ei, bucurestii au putut achizitiona: prajituri de casa din Maramures, precum: prajitura cu gem de capsuni si nuca, prajitura cu morcovi, stafide si nuca, prajitura cu branza, stafide si lamaie, biscuiti cu fulgi de ovaz, prajitura cu nuca si crema de portocale si bezea, la 5 RON 100 de grame, dulceata de cirese amare si gem de afine - la 28 RON borcanul.
"Am vandut bine checurile cu visine si cacao - la 30 RON, dulceata de cirese amare - la 30 RON borcanul, prajitura Mozaic cu aspect de tabla de sah, din pandispan cu crema de cacao, prajitura Rumba - cu nuca si stafide, fursecul Sarah Bernhardt - la 25 RON caserola cu 12 bucati. Fiind vacanta, ma mai ajuta la targurile traditionale si fiul meu, Thomas. Am patru baieti: Thomas - 14 ani, Lucas - 21 ani (student la Facultatea de Medicina), Iacob - 11 ani si Stefan - 9 ani, dar ma bazez pe cei doi fii mai mari! La firma, am patru angajati: doua fete lucreaza la partea de prajituri, o fata lucreaza la panificatie, o alta fata lucreaza la vanzare si productie si un sofer, alaturi de mine, de sotul meu, de sora si cumnatul nostru si parintii nostri", a mai spus Gina Discalicau, pe care o puteti gasi la sfarsitul acestei saptamani la targul organizat la Pasul Tihuta, iar peste doua saptamani la Cluj.