Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (3.00 secunde)
Liviu Bazarca de la Casa Razesului din Dragoiasa - Panaci, Bucovina participa in acest week-end cu produse traditionale romanesti de calitate.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului Piata Taraneasca din curtea MTR, vizitatorii gasesc la stand: ... Mai multe detalii despre produse si comenzi gasiti pe site-ul www.delicii-traditionale.ro.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului Piata Taraneaasca organizat in curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca, baclava.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul Pietei Taranesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, de la Piata Taraneasca, din curtea MTR, vizitatorii pot cumoara si in aceasta zi rahat turcesc, cataif, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
La standul Cozonac Domnesc de la targul Piata Taraneasca gasiti atat cozonac cu nuca, rahat si stafide, cat si multe ate prajituri traditionale, facute dupa retete romanesti: ... Atestarea produselor traditionale - recunoasterea traditionalitatii unui produs prin intermediul inregistrarii sale in conformitate cu prevederile legale.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul 100 de traditii romanesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara produse de post precum baclavele, cataiful si salamul de biscuiti. ... Mai multe detalii despre produse si comenzi gasiti pe site-ul www.delicii-traditionale.ro.
De fapt, Romania este prinsa acum intr-o inclestare istorica intre acest stil de viata, care presupune productia in gospodarie a unei parti din alimente, si economia de consum care incepe sa puna la dispozitie chiar produsele traditionale. ... Am ajuns la un fel de magazin cu produse traditionale.
- Ce inseamna masajul Shiatsu si care este puterea exceptionala a medicinii traditionale japoneze?
Al doilea set de probleme a fost legat de atribuirea de sedii unor institutii publice, ca fostul Serviciu de Evidenta Informatizata a Persoanei (pasapoarte, buletine, permise si inmatriculari auto), Parchetul de pe linga Tribunalul Satu Mare, Biblioteca Judeteana, Uniunea Culturala "Vatra Romaneasca”, Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale (Centrul de Creatie Populara), Societatea cultural- patriotica "Avram Iancu” si Liga Luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare.
Credite "traditionale" si inedite pentru cumpararea de locuinte Astfel, Banca Comerciala Romana ofera mai multe categorii de credite imobiliare si ipotecare dintre care amintim:
Centrul cuvantului este alcatuit din 3 pasari in culorile traditionale romanesti. Totodata Google face o retrospecdtiva a celor mai fierbinti momente ale anului care se incheie peste cateva ore.
Recent, l-am surprins pe Mircea Zara, VJ la postul Music Channel, la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... "Pentru ca locuiesc la Piata Amzei, vin foarte des la targul de produse traditionale organizat aici!
Recent, l-am surprins pe Mircea Zara, VJ la postul Music Channel, la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... "Pentru ca locuiesc la Piata Amzei, vin foarte des la targul de produse traditionale organizat aici!
"Am venit tocmai din comuna Vatra Moldovitei, sat Paltinu, Suceava, cu oua incondeiate traditionale si ceara in relief - la 5 RON si 7 RON si oua incondeiate pe lemn, cu ceara in relief - la 10 RON.
Cu prilejul Sarbatorii Sanzienelor au fost aduse, in spatiul generos expozitional al Directiei pentru Cultura Calarasi, costume traditionale, exponate traditionale, realizari artistice avand ca marca traditia romaneasca.
La targurile de la MTR se cauta in special iile pentru copii, camasile de barbati, iile pentru femei, cu motive traditionale romanesti, care variaza ca pret, in functie de model, la 80 RON, 200 RON, 250 RON, la 550 RON.
Vera Andronic a participat recent la targul Piata Taraneasca de la MTR cu camasi pentru copii, bundite din dihor, miel si nurca veste traditionale, ii vechi, cu gentute traditionale de diverse culosi si modele, la 20 RON, 30 RON, ciorapi de iarna din lana, pentru copii, dar si pentru adulti.
Viorel Marian a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
google-analytics.com