Cautare

1445 de rezultate pentru "targ craciun" (3.06 secunde)
Senatorul Avram Craciun s-a inscris in UNPR Senatorul Avram Craciun s-a inscris luni in grupul progresist din Senat, devenind membru al UNPR, potrivit unui comunicat de presa al Uniunii. Avram Craciun a fost ales senator in colegiul uninominal 2 din Arad din partea PSD.
Premierul Boc, in mesajul de Craciun:
Masa de Craciun va costa o familie cu patru membri circa 2,5 milioane de lei. ... Daca nu avem prea mult timp pentru a prepara mancarurile traditionale de Craciun, atunci putem apela la magazinele alimentare care vin cu o gama foarte variata de astfel de produse.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. ... Toba, caltabosul, piftia, friptura, cârnaciorii, cozonacul si restul bunatatilor de pe masa de Craciun impun însa cheltuieli suplimentare. ... Masa de Craciun nu se rezuma însa numai la carne si la preparate din carne.
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. ... Toba, caltabosul, piftia, friptura, cârnaciorii, cozonacul si restul bunatatilor de pe masa de Craciun impun însa cheltuieli suplimentare. ... Masa de Craciun nu se rezuma însa numai la carne si la preparate din carne.
Un prilej numai bun pentru cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN.
Radiaza de fericire de cand a devenit mamica si a petrecut primul Craciun alaturi de baietelul ei. "Anul acesta pot sa spun ca Mos Craciun mi-a adus mie toate cadourile sub forma de fericire:
"Atelierul magic al lui Mos Craciun" va asteapta in cadrul expozitiiei de Craciun ce o vom organiza joi, 19 decembrie, incepand cu orele 17:00, la sediul fundatiei.
Totodata, la Targul de Craciun deschis pana pe 24 decembrie, la parterul centrului comercial, clientii isi pot cumpara cadouri tematice si ornamente pentru brad. Sambata, 12 decembrie, indrumati de Craiasa Zapezii, cei mici vor intra in lumea povestilor de Craciun, vor dansa si il vor intalni pe Mickey Mouse.
Craciun. Craciun coborat pe strada. ... Viena de Craciun. ... Craciun fericit! ... Viena s-a jucat la fel de frumos de-a Mos Craciun ca si in anii trecuti, in care stia despre romani ca sunt hoti.
"Conducerea partidului mi-a propus un targ" Doru Resmerita a povestit ieri in detaliu situatia care l-a determinat sa renunte la partidul fata de care se simtea atat de atasat. ... Conducerea partidului mi-a propus un targ.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban a precizat ca acest targ va mobiliza cat mai multi agenti economici deoarece se vorbeste foarte mult despre fondurile structurale.
Cei interesati pot afla de la reprezentantii companiilor listate, prezente la targ, informatii despre rezultatele financiare, planurile de dezvoltare si politica de acordare a dividendelor, se arata in comunicat.Depozitarul Central impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti vor descrie pentru vizitatori cum se pot achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.Tot la targ, persoanele care au subscris in 1996 cuponul de privatizare, in cadrul Programului de Privatizare in Masa (PPM), pot face un extras de cont la Depozitarul Central, pentru a afla daca detin actiuni ("actiuni reziduale") la vreuna dintre societatile de investitii financiare (SIF-uri), pe baza actului de identitate.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate. ... "Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Le veti gasi pe toate la targ, alaturi de o multime de obiecte create cu multa dragoste pentru frumos de mesteri iscusiti.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Craciun organizat in luna decembrie la Universitate.
google-analytics.com