Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative.
In asteptarea Craciunului, copiilor li se pregatesc doua weekend-uri pline de surprize la Plaza Romania, pe 12-13 si 19-20 decembrie, intre orele 15.00 si 19.00. Pe toata perioada, vizitatorii mall-ului sunt invitati sa se fotografieze intr-un decor de poveste, special amenajat, Plaza Romania oferindu-le in dar un album de familie. Totodata, la Targul de Craciun deschis pana pe 24 decembrie, la parterul centrului comercial, clientii isi pot cumpara cadouri tematice si ornamente pentru brad.
Sambata, 12 decembrie, indrumati de Craiasa Zapezii, cei mici vor intra in lumea povestilor de Craciun, vor dansa si il vor intalni pe Mickey Mouse. Seara se va incheia cu un concert de colinde sustinut de Corul Acapella. In dupa-amiaza de 13 decembrie, un povestitor iscusit le va dezvalui celor mici tainele Craciunului, prin jocuri-surpriza.
In zilele de 19 si 20 decembrie, la Atelierele lui Mos Craciun, copiii vor crea ornamente si vor impodobi bradul de Craciun din Plaza Romania. Ajutorul lui Mos Craciun, Elful, ii va invata jocuri distractive, dupa care cei mici vor participa la concursulCopiii au talent” si vor canta cele mai cunoscute colinde din toate timpurile. Sambata, de la ora 19.00, Marian Vasilescu & Band vor sustine un concert de colinde in varianta moderna, iar duminica, de la aceeasi ora, un cor va aduce spiritul cantecelor traditionale de Craciun.
Programul complet poate fi gasit pe plazaromania.ro.