Silvia de la Pin-Up Girls a avut parte anul acesta de cele mai frumoase sarbatori de iarna. Chiar daca s-a mutat la Arad, cantaretei ii merge din plin. Radiaza de fericire de cand a devenit mamica si a petrecut primul Craciun alaturi de baietelul ei.
"Anul acesta pot sa spun ca Mos Craciun mi-a adus mie toate cadourile sub forma de fericire: este primul Craciun cu fiul si sotul meu, mama mea este bine, socrii mei mi-au facut niste surprize super...Ce sa-mi mai doresc?", spune Silvia de la Pin-Up Girls care a facut anul acesta, de Craciun, si o schimbare de look: a renuntat la blond si este acum bruneta!
Si pentru ca s-a bucurat din plin de primul Craciun in familie si ca mamica, Silvia a avut ambitie si a fost si o buna gospodina! A facut pentru prima oara cozonaci, si nu unul ci chiar sase!
"Am facut pentru prima oara cozonaci, sase cozonaci. Partea interesanta este ca m-a invatat mama mea sa-i fac, mama este specialista. Acum detin secretul cozonacilor parfumati si pufosi!", mai spune cantareata, care in seara de Ajun a fost la colindat si s-a intalnit cu...Mos Craciun.
"Mosul a fost foarte darnic si a plecat repede, era foarte ocupat. Am cantat si colinde si ne-am bucurat de bradul nostru cel frumos impodobit. Partea trista a povestii este ca eu m-am cam uitat la toate bunatatile si m-am saturat din priviri deoarece stomacul meu s-a razvratit si mi-a zis: pana aici!!!", a incheiat Silvia.