Cautare

1780 de rezultate pentru "suta" (3.53 secunde)
2 la suta - joi, 19 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 3 grade C si 17 grade C - vineri, 20 Martie 2020 Predominant noros Temperatura intre -2 grade C si 1 grade C Precipitatii:
Un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica releva faptul ca PDL este primul in optiunile electoratului, cu 39 la suta, urmat fiind de PSD (25 la suta), PNL (20 la suta), PRM si UDMR (cate 4 la suta) si PNGCD (3 la suta).
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
Daca duminica ar fi alegeri, 49 la suta dintre intervievati ar vota cu Alianta PNL-PD, potrivit unui sondaj INSOMAR dat publicitatii ieri. Partidul Social Democrat, principala formatiune de opozitie, ar obtine 20 la suta din voturi, iar pe locul trei s-ar situa Partidul Romania Mare, cu 14 procente.
000 de persoane, in 44 de regiuni ale tarii arata ca 59 la suta dintre rusi il sustin pe Dmitri Medvedev, aceasta reprezentand o crestere cu 4 la suta in raport cu luna trecuta, cel mai bun rezultat al sau dupa alegeri fiind de 57 la suta.
peste 75 la suta dintre bucuresteni au declarat ca vor merge cu siguranta la vot, iar 11 la suta ca probabil vor vota. Doua treimi dintre bucuresteni sunt multumiti de activitatea actualului primar general, iar 53 la suta cred ca orasul se indreapta intr-o directie buna.
UE a primit 73 la suta voturi favorabile, SUA 66 la suta, Republica Moldova 55 la suta, in timp de Rusia doar 39 la suta, rezultat similar cu cel obtinut de Ucraina.
Romania, tara cu cea mai mare incredere in Uniunea Europeana Romania este in continuare tara in care se inregistreaza cea mai mare incredere in Uniunea Europeana, desi nivelul acestei increderi a mai scazut in ultimul an, de la 74 la suta la 68 la suta, conform ultimului Raport National privind Romania, realizat in cadrul Eurobarometrului din mai-iunie 2005, prezentat ieri de Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si de Dumitru Sandu, editorul national pentru Romania al Barometrului de opinie.
Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Conform unuia dintre sondaje, aproape 40 la suta dintre rusi cred in fenomene supranaturale; ... 22 la suta dintre rusi cred in semne si in horoscoape, dar numai 6 la suta cred in extraterestri si doar 2 la suta in zombi.
aproape 43 la suta dintre cetatenii europeni intervievati in perioada 4 -15 mai au promis ca vor merge totusi la vot. 6 la suta au raspuns cu "foarte probabil", iar 12 la suta refuza sa voteze.
Cele mai mari preturi din Europa ale produselor alimentare si bauturilor nonalocolice sint inregistrate in Danemarca, 142 la suta (100 la suta fiind media preturilor din cele 27 de tari membre), iar cele mai scazute in Bulgaria, 56 la suta, potrivit unui studiu Eurostat care a comparat preturile din 2006 a aproximativ 500 de produse in 37 de state europene, inclusiv cele 27 de state membre UE.
BNR ieftineste creditarea In sedinta din 2 Noiembrie 2011, Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat reducerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 6,00 la suta de la 6,25 la suta pe an incepand cu data de 3 noiembrie 2011 si gestionarea adecvata a lichiditatii din sistemul bancar.
Pastorul Tokes are adepti si in Constanta Rezultatele finale ale euroalegerilor inregistrate in judetul Constanta, dupa centralizarea voturilor din cele 510 sectii de votare, arata ca PD a obtinut 32,81 la suta din voturi, PSD - 24,18 la suta, PNL - 13,93 la suta, iar PLD - 12% la suta.
PD-L conduce cu 35 la suta, urmat de PSD+PC cu 31 procente, PNL - 16 la suta, UDMR - 7 la suta, PRM - 6 la suta. Elena Basescu este creditata cu 4 la suta din intentiile de vot.
Cheltuielile private de bunuri de larg consum au crescut cu 12 la suta in primele sase luni ale acestui an, in Romania, ritm superior celui din tarile vecine, dezvoltarea comertului modern contribuind semnificativ la aceasta evolutie, potrivit unui studiu.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
UDMR preia initiativa Potrivit studiului, initiativa legislativa apartine mai ales Guvernului, cu 72,18 la suta dintre initiativele legislative intrate in circuitul parlamentar, in timp ce numarul parlamentarilor activi, adica al celor care au formulat propuneri legislative sau amendamente, este de sub 50 la suta din total.
Seful negociatorilor din partea UDMR, presedintele executiv Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la discutii, ca a oferit PCM mandate in doua circumscriptii din cele 14 unde maghiarii sunt majoritari, mai exact in Covasna si Harghita, oferta respectand proportia din voturile maghiarilor obtinute in alegerile locale - 85 la suta UDMR si 15 la suta PCM.
google-analytics.com