Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (3.00 secunde)
Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii.
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Dacia Lodgy.
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine. "Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.
SUV-ul va avea un pret de pornire de 11.000 de euro, iar platforma tehnica va avea tractiune integrala. Dupa cum s-a anuntat deja, Dacia urmeaza sa lanseze, cel mai devreme în 2009, o versiune SUV a Loganului.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster. Traian Basescu a primit automobilul de culoare rosu inchis, pe care l-a achizitionat din bani proprii, el spunand de la volanul acestuia ca este o "masina care trebuie cumparata".
Pandurii Targu Jiu intalneste "lanterna rosie", CS Mioveni, dar asta nu e o garantie a succesului pentru trupa lui Grigoras Pandurii are de ce sa-si faca griji. ... "Va trebui sa facem tot posibilul sa castigam la Mioveni.
Dacia a exportat peste 60.522 de automobile in primul semestru al acestui an, cu 50,6% mai mult decat in perioada similara din 2006.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Dacia, un succes la export. Automobile Dacia a produs in primele zece luni ale anului 283.034 de automobile, dintre care aproximativ 250.000 de unitati au fost livrate la export, cu 23% mai mult fata de anul trecut.
google-analytics.com