Cautare

68 de rezultate pentru "standuri" (2.90 secunde)
Cu toate acestea, jumatate din standuri erau ieri goale. ... Asa ca au apelat la o solutie de compromis si au amenajat 12 standuri in holul Universitatii, urmand ca sapte dintre participanti sa expuna in a doua parte a targului, in perioada 12 - 16 decembrie.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
Nu mai spun ca la unul dintre standuri un intreprinzator ingenios vindea vin garnisit cu scortisoara.
Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii.
Pietele trebuie sa arate ca niste centre comerciale cu multe standuri dotate corespunzator pentru acest tip de comert. ... Tarabele trebuie sa fie inlocuite de standuri cu termopane, iar legumele, etichetate, trebuie vindute in folii.
Companiile pot inchiria standuri puse la dispozitie de catre organizatori, in care isi pot promova sau vinde produsele.
La Doldora Bazaar exista 400 de standuri! ... In complex sunt 500 de standuri / magazine, unele apartinand micilor intreprinzatori, altele unor branduri precum Murfatlar, Jolidon, Farmaciile Polisano, Scandia Food, Piticot, Casa Panciu, Marisan.
CES 2012 - Femeile care lucreaza in tehnologie deplang prezenta atator hostesse sumar imbracate la standuri Femeile care lucreaza in tehnologie spun ca numarul mare de hostesse care sunt prezente la standurile targului CES Las Vegas comunica o idee cu totul gresita despre relatia femeilor cu tehnologia si distrag atentia vizitatorilor de la noutatile tehnologice prezentate acolo.
De asemenea, ziaristii isi vor putea procura, contra cost, gustari si bauturi calde sau racoritoare de la standuri special amenajate.
"La standuri vor expune pentru publicul craiovean principalii dealeri auto locali si comerciantii de piese de schimb si accesorii pentru autoturisme", se arata intr-un comunicat al CCI "Oltenia".
In zonele destinate suporterilor, vor fi organizate spatii pentru activitati sportive si divertisment, unde vor fi concerte ale artistilor romani, cu animatori vorbitori de limba spaniola, dar si standuri de promovare a Capitalei, precum si o "zona gastronomica".
Cateva standuri mai incolo, alta persoana, aceeasi problema. "Din pacate, nu am gasit nimic. Eu sunt mecanic si am facut si o postliceala de tehnician radio-TV.
Acestea vor putea fi insa vandute numai in magazine sau in standuri specializate, inscriptionate cu "produse traditionale". Subventii pentru pamantul nemuncit Problema comercializarii laptelui si a produselor din lapte facute in gospodarie nu este singura care-i framanta pe locuitorii din mediul rural.
Argumentele aduse de Daraban pentru a explica acest sabotaj se refera la faptul ca Radu Mazare, in calitate de primar al Constantei, le-a dat aprobare unor "intreprinzatori" de a-si instala pe domeniul public al orasului, exact in aceeasi perioada cu manifestarile traditionale ale CCINA, cum ar fi TINIMTEX, TINMEC si altele, a unor standuri expozitionale.
Traian Basescu a plecat apoi de la lucrari pentru a merge in Pavilionul Expozitional din Mamaia, unde a vizitat cateva standuri cu CD-uri si carti.
Cei 70 de angajatori contactati de catre organizatori au venit cu o oferta diversificata de locuri de munca, aducand la standuri atat somerii inregistrati si pe cei de lunga durata, cat si persoane neinregistrate pana in prezent, care pot face parte din grupul tinta al proiectului MACS NV.
Participa, cu standuri expozitionale, aproape 40 de institutii financiar-bancare, respectiv banci, burse, societati de asigurari si leasing, developeri si constructori, fonduri de investitii.
Prezenta puternicului grup al industriei alimentare romanesti la astfel de evenimente este deja o obisnuinta, grupul avand standuri proprii la marile targuri de produse alimentare de pe tot mapamondul.
Prezenta puternicului grup al industriei alimentare romanesti la astfel de evenimente este deja o obisnuinta, grupul avand standuri proprii la marile targuri de produse alimentare pe tot mapamondul, inclusiv la editia de anul trecut a Targului de la Amsterdam.
Expozitia, care se desfasoara in perioada 13-16 aprilie a.c., reuneste ofertele de materiale si echipamente pentru constructii si instalatii ale unui numar de aproximativ 250 de producatori din intreaga tara ale caror standuri sunt amplasate in complexurile Parc, Dacia si Select din Mamaia, precum si in vecinatatea acestora.
google-analytics.com