Cautare

68 de rezultate pentru "standuri" (2.66 secunde)
Fructele si legumele, promovate afara In programele de promovare pot fi incluse construirea de standuri pentru participarea la targuri, actiuni la puncte de vanzare, workshopuri, realizarea de materiale in forma electronica, promovarea in lanturi de supermarketuri, restaurante.
La editia inaugurala a "Construct Expo Ambient" vor fi prezente un numar foarte mare de firme expozante, care isi vor prezenta ofertele de produse de profil in standuri ce vor umple toate pavilioanele Complexului Expozitional Romexpo din capitala.
La editia inaugurala a "Construct Expo Ambient" vor fi prezente un numar foarte mare de firme expozante, care isi vor prezenta ofertele de produse de profil in standuri ce vor umple toate pavilioanele Complexului Expozitional Romexpo din capitala.
Acesta a spus ca a solicitat societatilor care fac vanzari la standuri sa fie dotate cu case de marcat fiscale, pentru a nu fi tinta comisarilor financiari.
Potrivit agentiilor cu standuri la ITB, un sejur de Craciun, la un hotel sau la o pensiune, costa in medie intre 70 de euro si 150 de euro pentru 3-4 zile, in functie de numarul de mese oferite clientilor.
Cu toate ca au aparut o serie de zvonuri potrivit carora produsele obtinute dupa metode traditionale nu vor mai putea fi comercializate, produsele care au atestat de produs traditional pot fi comercializate insa numai in magazine specializate, inscriptionate cu "produse traditionale" sau in standuri special amenajate.
Unul din zecile de standuri ale CONTEX 2007 apartine Grupului Scolar de Arte si Meserii al Cooperatiei Mestesugaresti "Spiru Haret" (UCECOM).
Editia din acest an a Electroutil ofera craiovenilor posibilitatea de a vizita în cele aproximativ 30 de standuri, pe lânga o gama larga de utilaje, instalatii industriale cu actiune electrica, produse electronice, electrice si electrocasnice, centrale termice si tâmplarie PVC si inovatii ale cercetatorilor români.
La aceasta editie jubiliara a TINIMTEX vor fi prezente peste 400 de firme expozante care isi vor etala produsele in standuri amplasate pe o suprafata expozanta totala de peste 10.000 mp, a declarat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in cadrul unei conferinte de presa dedicata acestui eveniment.
Alte activitati care beneficiaza de acest sprijin se refera si la efectuarea de analize de evaluare comparativa pentru activitati din industria prelucratoare in vederea realizarii planurilor de restructurare-dezvoltare-viabilizare, a caror implementare va fi monitorizata, organizarea si amenajarea in incinta operatorilor economici, in spatiile existente, de expozitii sau standuri de prezentare a produselor industriale, dar si inregistrarea si protejarea pe piata externa a marcilor, desenelor si modelelor industriale romanesti.
Astfel, mica publicitate din ziarele locale este plina de anunturi, in care patronii vand restaurante, cluburi, pizzerii, fast food-uri sau standuri comerciale.
Inspectorii ANPC au controlat 24 de standuri cu jucarii, doua dintre ele fiind inchise, din cauza numeroaselor nereguli gasite la jucariile expuse pentru comercializare.
Peste 100 de firme din Romania si din strainatate vor fi prezente cu standuri in cadrul expozitiei. Vor avea loc demonstratii in camp cu utilaje agricole si vor fi amenajate campuri demonstrative de culturi.
Chiajna, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirea, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi Felicia, la standurile de servicii financiare si asigurari precum si in standuri mobile pe galeriile comerciale.
La editia din acest an sunt 145 de expozanti (in standuri individuale si colective) din 20 de tari precum Rusia, Romania, Germania, Iran, Ucraina, Taiwan, Polonia, Turcia, China, Spania, care prezinta 750 de inventii.
Cand am luat piata nu aveam nici 60% din standuri inchiriate, acum procentul a urcat spre 80%. Consumurile le-am redus.
Prin proiectul pietelor volante, Primaria Municipiului Bucuresti doreste sa vina in intampinarea nevoilor locuitorilor Capitalei si sa sprijine producatorii autohtoni oferind posibilitatea dezvoltarii lor prin amplasarea unor standuri expozitionale in zonele cu cerere mare de produse romanesti.
Intr-o piata in care creditarea are un ritm anevoios, bancile au ales sa participe cu standuri proprii in care se ofera solutii de finantare pentru achizitia locuintei.
Estimarea se bazeaza pe faptul ca cererea pentru productia de materiale tiparite offset si digital, productia de medii optice personalizate, productia de bannere, mash-uri, sisteme expozitionale, amenajare standuri expozitionale este in crestere.
Alaturi de standul Romaniei mai sunt alte 23 de standuri nationale la Barcelona. Atasat gasiti nu catalog de prezentare a celor noua firme romanesti.
google-analytics.com