Cautare

68 de rezultate pentru "standuri" (3.96 secunde)
Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM.
Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM.
Totodata, in cele trei saptamani ale evenimentului, Bulevardul Artelor va fi animat de proiectii de film documentar despre festival, standuri de carte de profil si de doua expozitii permanente - Viata lui George Enescu si Istoria Festivalului George Enescu, ambele realizate in parteneriat cu Festivalul si cu Muzeul National George Enescu.
In plus, in aceste trei saptamani bulevardul va fi animat de proiectii de film documentar despre Festival, standuri de carte si CD-uri de profil si de doua expozitii permanente, in aer liberintitulate ” Istoria Festivalului International George Enescu” si ” Viara lui George Enescu”, ambele realizate in parteneriat cu Festivalul International George Enescu si cu Muzeul National George Enescu.
Editarea cartilor de fotografie a fost pusa in valoare de 23 de standuri specializate, de expozitia "Livre ouvert", de publicatiile semnate de Bernd&Hilla Becher si de Premiul "Aperture" al Fundatiei "Photobook".
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Pentru a veni in intampinarea asteptarilor voastre, am pregatit standuri expozitionale, unde va vom prezenta elemente de tehnica, materiale din dotarea structurilor participante, documente de epoca si inscrisuri referitoare la istoria institutiei", anunta MAI intr-un comunicat.
In cadrul Congresului vor functiona standuri cu aparatura, suplimente nutritionale, carti etc. Masa de pranz, cafeaua, patiserie, apa si sucuri vor fi oferite participantilor pe intreaga durata a desfasurarii congresului prin cattering.
Piata Amzei arata bine, e moderna, insa ar fi trebuit sa fie la parter toti cei care au standuri aici", ne-a spus Edi Claudiu Balan.
Acestea vor avea standuri de informare si promovare a cauzelor pe care le sustin, precum si activitati de antrenare a publicului.
Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredientele Festivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.
Stetson Powell Orthopedics and Sports Medicine Medical Director, Glendale Endoscopy and Surgery Center Burbank, State of California - Miklos Szendroi -Department of Orthopaedics Semmelweis University (H-1113 Budapest, Karolina 27.) Numeroase companii farmaceutice si de aparatura medicala participa, in calitate de partener, cu standuri expozitionale la acest eveniment.
La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea. Au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu biliard cu piciorul si doua spatii dedicate copiilor, realizate de Asociatia Ajungem Mari, respectiv UPC.
magazine, supermagazine, standuri, case de comenzi prin posta, vanzatori ambulanti, cooperative de consum etc. Marfurile comercializate sunt limitate la bunurile care de obicei sunt considerate a fi de larg consum.
Au fost organizate standuri de promovare dedicate asociatiilor de pescari, operatorilor economici din domeniul piscicol si turistic, dar si pentru mesterii populari.
Gazduim la aceasta editie 158 de expozanti, numar-record, dintre care 126 imobiliari, 2 banei si 30 de standuri din domenii conexe pe 2100 metri patrati suprafata indoor si 3000 de metri patrati outdoor, Vlad Vlasceanu, director tIMOn.
Institutiile invitate sa participe prin standuri sunt: FLAG Dunarea Calaraseana, BRCT Calarsi, ADR Sud Muntenia, APM Calarasi, AFDJ Calarasi.Pe parcursul evenimentului publicul se va putea bucura de momente artistice (dansuri si cantece populare) sustinute de elevii Palatului Copiilor Calarasi si ai Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
-Avand in vedere ca am participat la un eveniment organizat de Primaria Bucuresti, cu intrare libera, m-am mirat sa vad standuri de unde oamenii puteau cumpara ceai (225 ml) si apa (500 ml) cu 6 lei, vin fiert (225 ml) cu 10 lei, Pepsi, Miranda sau 7Up (500 ml) cu 7 lei, Jager Bigshot (40 ml) cu 15 lei, Prosecco (750 ml + 6 pahare) cu 100 lei si popcorn (225 g) cu 15 lei.
- Pe intregul traseu de aproape un kilometru vor fi amplasate standuri cu produse handmade, accesorii si bijuterii din portelan, sticla, ceramica glazurata, argint, perle, accesorii din materiale traditionale si cu motive populare, mici decoratiuni, produse naturale de ingrijire, produse pentru copii, dar si produse culinare.
google-analytics.com