Cautare

5321 de rezultate pentru "sofer analfabet stiri antena 1 pitesti 04 05 2010" (2.86 secunde)
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
In aceste momente putem urmari buletinul de stiri al Realitatii TV.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. ... Si acum, sa le luam pe indelete, savurand cele trei stiri sadice in toata grozavia lor.
Doar de dragul unor stiri de breaking news? ... Apoi redactiile de stiri ar trebui sa dispuna de un set de instructiuni si de proceduri despre cum sa foloseasca astfel de informatii inainte sa se produca vreun dezastru sau eveniment ce poate fi folosit drept breaking news”.
google-analytics.com