Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (3.16 secunde)
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Comisia a hotarat respingerea contestatiei, urmand ca, in cazul in care respectivul senator va fi gasit vinovat de instanta, sa se reia discutia. ... Si presedinte, si senator In privinta contestatiei depuse impotriva validarii mandatului lui Ion Iliescu, Comisia a decis respingerea acesteia.
Noi, organizatiile semnatare, consideram ca proiectele de coduri trebuie oprite si va solicitam, prin prezenta scrisoare deschisa, oprirea procedurii existente, retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea, precizarea explicita a punctului de vedere asupra procedurii in care s-a lucrat si asupra solicitarilor, ca un gest de transparenta, responsabilitate si asumare politica, stabilirea procedurilor prin care sa se acorde vot nominal si transparent, atat in comisii, cat si in plen, pentru fiecare articol, la momentul la care aceste coduri se vor intoarce in proces parlamentar, astfel incat societatea sa stie care a fost votul reprezentantilor ei", se arata in scrisoarea adresata presedintilor celor doua Camere si liderilor formatiunilor politice parlamentare.Astazi, reprezentantii CRP se vor intalni cu premierul Emil Boc pentru a discuta pe marginea solicitarilor, la Ministerul Justitiei urmand sa aiba loc alta intalnire cu reprezentantii Centrului de Resurse Juridice.Cetatenii pot si trebuie sa intervina in procesul legislativAmintind ca proiectele nu au fost cu adevarat supuse dezbaterii publice, Mircea Toma, reprezentantul Agentiei de Monitorizare a Presei, a sustinut ca societatea civila trebuie sa fie informata si consultata cu privire la aceste modificari, pentru ca, odata intrate in vigoare, ne afecteaza intreaga viata.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Regia Autonoma Apa Craiova nu a respectat planul de masuri stabilit prin autorizatia de mediu emisa anul trecut, referitor la statia de epurare de la Facai si la reabilitarea canalizarii, astfel ca autoritatea locala pentru protectia mediului nu i-a revizuit autorizatia, a aratat ieri directorul executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM), Cristiana Toma.
Circa 50 de cercetatori din 10 institute de cercetare agricola nu pot accesa bani din Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare (PNCDI), deoarece institutele la care lucreaza nu au fost reorganizate prin Hotarare de Guvern, a declarat Mircea Toma, directorul economic al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice.
Marin Toma, a declarat ca "guvernul ar trebui sa ia urgent masuri fiscale, si in nici un caz cele care s-au luat pana acum, pentru a intoarce Fiscul cu fata catre contribuabil, si nu cu spatele cum este acum".
Toma: ... Ne-am atins obiectivele", a declarat antrenorul secund al Craiovei, Marius Toma. ... Nu stiu ce calcule isi fac cei de la Energia, e treaba lor", a mai afirmat Toma.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu", declara Daniel Toma, Director General Senior Software.
Compusa si produsa de catre artista impreuna cu Robert Toma si Alex Parker, piesa Cealalta ea scoate la suprafata doua lucruri esențiale in iubire: ... Robert Toma), si Arme (feat.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Ben Toma este un politician republican american de origine romana. ... Ben Toma se afla la al patrulea mandat in legislativul statului Arizona.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
In al doilea rand, in calitate de parlamentar aflat la al doilea mandat (deputat in perioada 2004-2008 si senator din 2008) si, mai ales, in calitate de fost sef al Grupului senatorial al PDL si de presedinte al Comisiei de Regulament din Senatul Romaniei, ar fi trebuit sa cunoasteti ca, potrivit dispozitiilor art.72 alin.1 din Constitutia Romaniei, art.22 din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor si art.172 alin.3 din Regulamentul Senatului, senatorii beneficiaza de imunitate parlamentara pentru declaratiile lor politice, neputand fi trasi la raspundere juridica pentru acestea.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
google-analytics.com