Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (7.56 secunde)
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare. "Suntem un oras in care instruirea presedintilor sectiilor de votare o face Primaria.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale.
Peste 2.000 de kilometri de cale ferata arondata mai multor sectii din tara vor fi dezafectate, deoarece CFR nu a gasit clienti care sa le inchirieze.
Pentru alegerile europarlamentare au drept de vot si cetatenii comunitari, adica cei din alt stat membru al UE, care s-au inscris in listele speciale. ... - Alegatorii voteaza la sectiile de votare la care sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, conform listelor electorale permanente.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Autoritatile administratiei publice centrale au decis sa nu mai dea nici un leu pentru amenajarea sectiilor de votare, desi la toate scrutinele organizate pana in acest an primariile au primit bani in vederea achizitionarii de materiale.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
Au mai fost tiparite 3.072 de buletine de vot necesare afisarii la sectiile de votare si circumscriptiile electorale.
Corlatean a mai mentionat ca premierul Emil Boc ar fi cerut dublarea sectiilor de votare din strainatate, acestea urmand a fi controlate de apropiati PD-L.
Dreptul de vot se exercita numai in comuna, orasul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritoriala a municipiului in care alegatorul isi are domiciliul, conform actului de identitate, a anuntat Biroul Electoral Central Alegatorii vor vota la aceeasi sectie de votare pentru toate cele patru functii:
Dupa ora 21.00 nu se va prelungi procesul de votare in nici o sectie de votare si nu se va mai elibera nici un buletin de vot.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Decizia a fost luata in urma dispozitiei date de Biroul Electoral Central, care a cerut oficial reducerea drastica a numarului de sectii de votare in care pot vota alegatorii care isi exprima dreptul la vot in alta localitate decat in cea de domiciliu.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui".
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
Voturile constantenilor pentru Parlamentul Europei sunt in pericol de a fi contrafacute, atata timp cat s-a procedat la numirea in functiile de presedinti si loctiitori ai birourilor electorale ale sectiilor de votare a unor persoane care nu indeplinesc cerintele Legii nr.
Ceea ce a facut Biroul Electoral Central in ultimele zile este la fel de inexplicabil precum modul in care s-au fraudat alegerile in aproape 20 de sectii de votare din Galati.
In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
google-analytics.com