Cautare

62342 de rezultate pentru "scolile din poiana mare" (6.12 secunde)
Fermierii doljeni care vor sa primeasca subventii de la UE fara penalizari ar trebui sa se grabeasca sa-si depuna solicitarile deoarece mai au la dispozitie doar doua saptamâni.Saptamâna trecuta, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Decebal Traian Remes, declara ca, pentru a diminua riscul ca România sa piarda din fondurile europene destinate platilor directe la hectar, fermierii vor putea depune cereri pentru banii europeni si dupa data de 15 mai.
Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si, in curand, HTC One si Samsung Galaxy S IV.
Sedinta Biroului Politic al PC a concentrat toata conducerea partidului, care a dezbatut posibilitatea iesirii de la guvernare, demisia lui George Copos din functiile din virful PC si validarea unor presedinti interimari in diferite organizatii teritoriale.
Astfel, noul statut al partidului, care va fi discutat vineri la Consiliul National, ar putea sa prevada obligatia autosuspendarii din partid si din functiile publice a celor care au probleme cu justitia.
Bugetul comunei Leu sta sa explodeze din cauza investitiilor in obiective pentru care primaria nu mai are bani.
Lacuri si cabane pentru pescari amatori, puncte de desfacere a pestelui cu costuri reduse, cherhanale, sunt numai cateva dintre ideile pe care primarii comunelor din Lunca Dunarii doresc sa le puna in aplicare cu bani europeni, incepand din 2010.
Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Potentialul ridicat al pietei imobiliare romanesti este valorificat din plin de companiile imobiliare straine. ... Astfel, lista de oferte a acestor companii s-a imbogatit cu numeroase locatii din marile orase sau de pe litoralul romanesc.
Averile conducatorilor de spitale din Romania sunt secrete prin lege. Acesta este motivul invocat de reprezentantii Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Dolj pentru faptul ca nu au publicat pe site-ul institutiei averile directorilor de spitale din judet.
Acesta va avea în subordine alti trei directori, pe parte tehnica, economica si respectiv juridica, care vor fi numiti de Consiliul Director al Asociatiei, format din presedintele Ion Prioteasa, primarul Antonie Solomon si edilul-sef din Poiana Mare, Marin Vintila.
Acesta va avea în subordine alti trei directori, pe parte tehnica, economica si respectiv juridica, care vor fi numiti de Consiliul Director al Asociatiei, format din presedintele Ion Prioteasa, primarul Antonie Solomon si edilul-sef din Poiana Mare, Marin Vintila.
Pentru liderii organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat- Liberal este aproape o certitudine faptul ca vor castiga primariile din orasele Ovidiu, respectiv Eforie.
In zece circumscriptii electorale vor fi organizate alegeri locale, la 2 iulie, deoarece unele consilii locale au fost dizolvate conform Legii administratiei publice locale, iar unii primari nu-si mai pot continua mandatul din diferite motive.
9am.ro informeaza:10 primari ai opozitiei trec la UNPR UNPR anunta ca zece primari PSD, PNL si PC din judetul Dolj au semnat, miercuri, o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei la localele din 2012.
Desi ar putea beneficia de finantari SAPARD, nici macar un grup de producatori din Oltenia nu si-a manifestat dorinta de a primi un astfel de sprijin financiar.
Cladirile administrative CFR ar putea fi scoase la vânzare pentru stingerea creantelor.Sucursala Regionala Craiova a CFR Infrastructura risca sa ramâna fara sediu din cauza datoriilor de peste 880 de miliarde de lei vechi pe care le-a acumulat catre CEZ Distributie, firma desprinsa din fosta Electrica Oltenia.
Potrivit acestuia, editia din 2012 va avea aceleasi conditii ca anul trecut, insa numarul de masini casate va fi mult mai mic. ... Seful AFM spune ca ritmul casarilor de masini vechi nu va mai ajunge la cel din anii trecuti, din cauza ca nu prea mai sunt rable.
Asa cum amintea purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, PSD a definitivat o parte din lista candidatilor cu care va intra in cursa de la locale. ... Sunt 34 de candidati pentru functiile de primar si pentru consilierii locali din comunele judetului Galati.
"Despre traseul conductei nu va pot spune foarte multe, doar ca traverseaza Dunarea, de la vecinii din Bulgaria, si ajunge undeva in zona localitatii doljene Ostroveni, merge spre Gighera, Gangiova, Valea Stanciului, Dranic, Segarcea, Calopar, Varvor, Terpezita si iese din Dolj prin dreptul localitatii Botosesti-Paia", a declarat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Surse din fabrica, citate de Mediafax, sustin ca perioada de inactivitate s-ar putea prelungi la sapte zile.
google-analytics.com