Cautare

22252 de rezultate pentru "sclavii lui caratana" (3.61 secunde)
Intr-un comunicat de presa remis ieri redactiei si semnat de liderul SSM, Gheorghe Tiber, se precizeaza ca "salariatii din ArcelorMittal - Tubular Products sunt tratati precum sclavii de pe plantatiile americane, deoarece niciunul dintre cele sase grupuri sanitare nu are usa si nici geamuri, apa nu curge iar femeia de serviciu nu exista, ci doar o mizerie de nedescris.
Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului.
Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman. ... Au votat impotriva lui Klaus Iohannis, care ii certa ca aleg penali, au votat impotriva lui Hans Klemm, care la randul lui isi permitea sa ii certe ca voteaza penali!
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
"Daca suntem atacati si ucisi, atunci, cu voia lui Dumnezeu, veti fi cu siguranta atacati si ucisi", a adaugat Zawahiri. Zawahiri a precizat ca americanii ar trebui sa studieze "religiile si istoria adevarata si nu asa cum sunt prezentate de clovnii lui Bush".
Era cel care plangea cand seful lui ii taia din text, pe vremuri, desigur, cel care dormea in gara, dar era ziarist, cel care venea cu idei de campanii solide, cel care te apara de cei care interveneau sa-ti boicoteze o ancheta, cel care...a pierdut lupta.
Teoria lui, facuta publica in revista "Open Heart", se bazeaza pe constatarea ca dietele sarace in grasimi nu reduc bolile de inima, cum se afirma fara dovezi reale.
Emanatia "frustratului" Basescu O alta nemultumire a lui Iliescu a constituit-o faptul ca Raportul Tismaneanu ignora momentul alegerilor din mai 1990, acesta fiind in viziunea sa "al doilea moment decisiv pentru evolutia societatii romanesti".
Ideea a fost preluata pe scara larga de cercetatori neo-darwinisti, desi acestia au ignorat deliberat faptul ca "studiul" lui Mary-Claire King fusese facut pe doar cateva proteine identice la om si la cimpanzeu, organismul uman avand cateva sute de mii de proteine unice!
Ii vedem cum pleaca sa fie sclavii Europei pe plantatii de capsuni ori in birourile elegante ale marilor companii, iar noi saracim, ne pierdem cea mai mare avere pe care o poate avea un popor - copiii, viitorul...
ßedinta nu a mai putut fi reluata nici la insistentele deputatului PD Daniel Buda, care i-a reprosat presedintei ca se poarta cu deputatii prezenti ca si "cu sclavii pe plantatie" si i-a propus o pauza de jumatate de ora pentru intregirea cvorumului.
Obligati sa plateasca uriase cheltuieli de calatorie, imigranti ilegali chinezi devin deseori "sclavii" propriilor lor conationali, care ii exploateaza ca mana de lucru ieftina, in special in companiile clandestine.
In opinia Patriarhiei, legiferarea prostitutiei nu rezolva o problema sociala grava, ci, dimpotriva, amplifica fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar.
Da, pentru ca urmand aceeasi logica si precedentul creat de Curte, Guvernul va pune din nou Parlamentul intre paranteze si isi va asuma peste cateva zile raspunderea pe noul Cod al Muncii, care ii va transforma pe angajati in sclavii angajatorilor.
Premierul a sustinut totodata ca afirmatiile sindicatelor, conform carora modificarile Codului Muncii ii vor obliga pe salariati sa lucreze zilnic 16 ore si sa ajunga, astfel, "sclavii" angajatorilor, nu au legatura cu realitatea.
"Criza este mondiala si este consecinta dezastrului financiar pe care l-a suferit SUA. In Europa suntem sclavii lor. Ceea ce se intampla acolo se petrece peste sase luni in Europa".
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca.
Insa, apoi, oamenii ajung sa traiasca precum sclavii. Barbatul a redus femeia la calitatea de lucru, de marfa si bineinteles ca si femeia a facut acelasi lucru in propriul mod subtil:
Sclavii erau legati cu lanturi, batuti, infometati si pusi sa manance ca si animalele, de pe jos. O moarte suspecta a pus capat ororilor care au avut loc, atatia ani, sub nasul autoritatilor din Arges.
Un roman care lucreaza in strainatate afirma de curand ca noi suntem sclavii moderni ai Europei. Mana de lucru ieftina pe plantatii agricole de capsuni, lamai, portocali, maslini.
google-analytics.com